René Watzema (RUMAG) gaat eindelijk iets zinnigs doen

Hij doet grappig bij dat verschrikkelijk jatbedrijf van een RUMAG. Althans dat probeert ie. Veel verder dan een verbaasde blik vanwege belachelijk gedrag is ie bij mij niet gekomen, maar er zal best een doelgroep voor zijn. Zo zijn er ook mensen die naar het toneelstukje van de Glimworm kijken. Enfin. René is een 6 minnetje. Daar blijft het wel bij.

Hij doet zo zijn best dat hij zonder schroom zijn stervende omaatje voor paal zet om de lachers op zijn hand te krijgen. Het lukte weer niet en hij haalde vlug de post offline. Zijn grootmoeder stierf van verdriet om deze nare streek. Ook probeert hij samen met Fawrynotsawry een debiele rip off van Roddelpraat te maken genaamd Roddelloog. Naar DIEP met Koen Kardashian kijk nog meer mensen. Maar nu heeft Watzema eindelijk iets gevonden waar hij mensen een glimlach mee op het gezicht weet te toveren. Hij brengt pizza’s rond. Heel goed René. Succes met je nieuwe loopbaan, wellicht dat dit wel lukt.

5 reacties op “René Watzema (RUMAG) gaat eindelijk iets zinnigs doen

  1. Dwight Power zegt:

    New York Pizza is een heel naar bedrijf. De salami is van rundvlees, de peperoni is van rundvlees en de bacon is van kalkoen. Ze weigeren varkensvlees te gebruiken vanwege de cultuurverrijkers.
    Past dan wel weer goed bij de misselijke clown van een Watzema.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.