Reminder: Roddelpraat deze week op donderdag

Roddelpraat aflevering 48 jan gaat de strijd aan met ruben koet

En “de extra” dus op vrijdag. Dat komt omdat woensdagmiddag de uitspraak is van de rechtbank over het kort geding dat Famke Louise tegen ons heeft aangespannen. Aangezien we een dag van te voren opnemen zou het dus zo zijn dat de uitspraak bekend is en wij er niks over zeggen. Omdat te voorkomen dus eenmalig op donderdag de reguliere en op vrijdag “de extra”.

Dus nou niet allemaal Jan gaan mailen dat ie niet online staat woensdag, alsjeblieft!

21 reacties op “Reminder: Roddelpraat deze week op donderdag

  • tylermagnus zegt:

   Jan roos mag ook de aflevering van vorige week in het doosje zenden. Ik wil altijd met roddelpraat een paar afleveringen achter mekaar kijken dus ik spaar ze. Is het van youtube afgehaald! De donateurs mogen het wel zien toch kom op zeg!

   12
   1
 1. Tim van Voorden zegt:

  Beste Dennis en Jan..

  Woensdag om 18:00 uur zitten we altijd klaar voor Roddelpraat met eten (op een bord, dat wel) op de bank.
  En nou ineens komt er geen Roddelpraat op woensdag. Donderdag kan ik niet want de hockeytraining is weer begonnen
  Dus ik zou willen vragen of het mogelijk is mij woensdag de uitzending vast te mailen? In ruil voor de moeite zal ik donderdag bij de hockey nog meer donateurs voor Roddelpraat gaan werfen.
  Alvast bedankt.

  Tim van Voorden.

  12
  1
  • Blame Me. I'm the Messenger zegt:

   De video met de scheldkannonade op Stien (ESF) is verwijderd op verzoek van het MultiCulti-platform2018, de Langtenenbrigade en de Woke-stichting voor de afschaffing van foute humor en harde grappen.

   Let op, lieve mensen in de samenleving. Binnen een paar jaar is alles anders omdat we met de huidige gebruiken ontzettend veel LJHBTQ-ers aan het kwetsen zijn.
   Alle regenboogkindertjes van na 2000 raken nu volwassen en gaan als volwassenen tekeer tegen de gevestigde orde van wansmaak en intolerantie. Het is deze 0,5% die het verschil gaat maken.

   Youtube-aflevering verwijderd wegens ranzige humor? Wen er maar vast aan. Dit is nog maar het begin.

   13
   2
  • Timmy zegt:

   Grappig heh. Net die femisten die overal seksisten zien behalve de meest extreme in hun spiegel.

   2
   0
  • Youpoep zegt:

   Was te veel van het goede. Vlnr De bierbuik, de champagne poeperd en de spektietjes. De crisisopvang is zwaar overbelast sinds de laatste uitzending. Wel allemaal overdwars trouwens en niet één getraumatiseerde machinist gelukkig. Dus als Floris even sabreer les wil komen geven bij onze drugs leveranciers. 👍

   2
   1
  • FItz Gerwitz zegt:

   Mogen de afleveringen dan ook geplaatst worden op een niet-censurerend alternatief? Er zijn er genoeg, en ook daar komen advertientie-opbrengsten binnen.
   Odyssee, Rumble, Gab TV, Blcbx, zelfs Twitch.

   1
   0
 2. Roos is de man met een strafblad zegt:

  Dat je maar zwaar veroordeeld mag worden smerige haatvarken Roos en schlemiel knechtje Schouten.
  Dennie krijgt strafvermindering vanwege verkeerde chromosoompjes (zijn moeder zag dat direct)
  Roos wordt geboeid afgevoerd naar het Pieter Baan Centrum vanwege psychopatisch wangedrag. Nooit goed met een zware alcoholverslaving.

  1
  20
 3. Lekker vingeren met Knevel zegt:

  Eerst op woensdag, deze week op donderdag en dan zeker volgende week weer op woensdag. Dit trek ik gvd niet.

  3
  0
 4. Aard zegt:

  Ik begrijp het. Structuur. Ik pleit al jaren voor afschaf wintertijd. En dat is maar een uur. Nu verdraaid een hele dag en dan weer terug. Als de crisisopvang vol zit vaarwel mensen. Eerst die deprimerende Stien en nu mijn structuur in de war. Leven is gewoon te zwaar. Je hebt toch niet gelogen heh Jan. Ik heb ooit een getraumatiseerde machinist ontmoet dus dat is geen optie. Ik zou een Barbie kunnen doen maar mijn balkon is te hoog. Wel de gratis drugs
  Niet de uitzending missen. Stress week voor Dennie boy dus gayporn <3

  2
  1
 5. Frans zegt:

  Het is half twaalf. Ben sinds zondag onderweg geweest voor werk.
  Kutdag gehad, alles zat tegen, files, omleidingen, steentje in m’n voorruit gehad terwijl ik een cememtwagen wilde passeren, door omstandigheden m’n nummerplaat kwijtgeraakt bij een klein kopstaartbotsinkje op de ringweg en tot overmaat van ramp ligt m’n hond de buurvrouw aan te duwen toen ik thuis kwam.
  En nu dit.
  Het enige lichtpuntje in de week dat ik vrij ben is de woensdag en nu lees ik dat Roddelpraat is verplaatst naar de donderdag. Hoe ga ik hiermee dealen?

  3
  0
 6. Juice adviesburo zegt:

  Had gewoon een extra uitzending gemaakt over “het doet niet meer wannabee of toch weer wel bnertje” op donderdag. Iets korter maar wel een extra uitzending…. Had je gelijk het gat opgevuld van de verwijderde uitzending. Ze halen er 1 af en krijgen er 2 meteen terug. Had je aan yt ook gelijk een punt gemaakt en de focus eraf gehaald.nu is het zo dubbel op van ” schitteren in afwezigheid”. En ik wil gewoon op woensdag lekker lachen. Daar ben ik ook helemaal op ingesteld. Jullie zijn onmisbaar op woensdag. Is jullie sellingpoint. Accepteer dat en hou daar aan vast is het advies! :)))

  0
  0

Reacties zijn gesloten.