Rechtszaak Danny de Munk beëindigd wegens gebrek aan bewijs

Rechtszaak Danny de Munk beëindigd wegens gebrek aan bewijs

De zaak tegen Danny de Munk beëindigd wegens gebrek aan bewijs. Dat komt net naar buiten. Danny geeft zelf ook een reactie, maar zegt niet blij te zijn. “Deze valse beschuldiging heeft zoveel kapot gemaakt”, zegt hij.

Rechtszaak Danny de Munk beëindigd

Zojuist heeft de zedenpolitie aan advocaten medegedeeld dat het onderzoek naar de aangifte van verkrachting tegen Danny de Munk vroegtijdig is beëindigd wegens onvoldoende bewijs. De Munk is daarom niet als verdachte aangemerkt en zal niet door de politie worden verhoord of door het openbaar ministerie worden vervolgd.

‘Zoveel kapot gemaakt’

De Munk reageert als volgt op de beslissing: “het is de bevestiging van iets wat ik al wist. Ik heb vanaf het begin gezegd mij niet schuldig te hebben gemaakt aan een zedenmisdrijf. Ik voel daarom geen blijdschap, vooral omdat deze valse beschuldiging privé en zakelijk zoveel kapot heeft gemaakt. De beschuldigingen in de media heb ik als een groot onrecht ervaren. Maar ik wil toch ook mijn dank uitspreken voor de steun die ik de afgelopen periode vanuit het hele lang heb ontvangen.”

Advocaten vullen aan: “bij de rechtbank is eerder verzocht om aangeefster onder ede te mogen horen om de onderste steen boven te krijgen. Deze wens van cliënt blijft onverminderd bestaan. Dat betekent dat de beslissing geen invloed heeft op de lopende procedure bij de rechtbank Amsterdam.”

Focus op het gezin

Voorlopig legt hij ook geen interviews meer af en wil hij zich de komende tijd vooral op zijn gezin gaan focussen. Die arme man heeft dus niks gedaan, maar er is wel flink door vernietigd. Succes de komende tijd!