Real Madrid-voetballer Casillas gehackt na ‘coming-out’-tweet

Iker_Casillas

Ja, ja, ja. Dit gelooft natuurlijk niemand. Ik althans niet. Het is wel heel erg toevallig allemaal. Real Madrid-voetballer Casillas is gehackt na ‘coming-out‘-tweet. Dat is tenminste wat hij zégt.

De massaal gedeelde en gelikte tweet van de voormalige Spaanse topkeeper bevatte de tekst: “Ik hoop dat je me respecteert: ik ben homo.” Vorig jaar strandde zijn huwelijk met een Spaanse journaliste al. Hij kreeg met haar drie kinderen, maar het huwelijk hield geen stand.

Na zijn scheiding werd er volop gespeculeerd over een eventuele nieuwe liefde in zijn liefde. Toevallig is daarom wel dat deze tweet nu op het internet verscheen. Spaanse media laten weten dat het om een sarcastisch bericht gaat en dat hij de tweet daarom heeft verwijderd.

Casillas speelde jarenlang voor Real Madrid en hielp als topkeeper het team om de Champions League drie keer te winnen. De laatste jaren van zijn carrière speelde hij voor FC Porto.

In de voetbalwereld gebeurd het eigenlijk al nooit dat iemand uitkomt voor zijn homoseksualiteit. Daarom dat Dennis als top supporter ook nog steeds in het kastje verkeert. Waarschijnlijk was dit dus wel gewoon zijn coming-out, maar krabbelt hij nu terug met de smoes dat hij gehackt was. Als je de voetballer zou hacken, zou je er toch van alles en nog wat mee kunnen doen en dan plaats je niet dit. Fake news, dus.

“Gelukkig is alles oké. Excuses aan al mijn volgers. En natuurlijk nog meer excuses aan de lhbti-gemeenschap”, waren zijn woorden op Twitter. Ja, precies. Ga maar weer terug het frikandellenbos in.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN