Uit eerste hand

Celine Huijsmans ontvolgt ook Jan Roos: ‘Smaad dit’

Celine_Huijsmans

Haha! Gisteren bleek al hoe boos de presentatrice op Dennis was vanwege een artikel wat wij geplaatst hadden, maar Celine Huijsmans ontvolgt ook Jan Roos.

Tja… Hoeveel worden kunnen we hier nog aan vuil maken? Het wordt op deze manier alleen nog maar meer duidelijk hoe deze 37-jarige vrouw zich gedraagt als een puber. Ze laat zich wel heel erg kennen en dm’t ook Jan privé. Ze vat het ook zo persoonlijk op… Dat is toch nergens voor nodig, lieverd?

Zo schrijft ze: “Haal je deze er ff af? Beetje vreemd. Of verspreiden jullie altijd zonder navraag fake news?” En dan komt pas echt de persoonlijke en zeer pijnlijk aanval op onze Jan. Ze zegt namelijk: “Valt me echt tegen van je dit. Tijd te ontvolgen maar. Sukkel.” Wooooow…..

Maar daar houdt het niet bij op, want ze spaart die arme Jan helemaal niet. “Vond je altijd wel een toffer gozer. Until now. Zielige mannetjes met fake news hoef ik niet te volgen. Meneer de journalist.” Oef… Helemaal op zijn ziel getrapt…

Houdt het nu dan eindelijk op? Nee, nee, nee. Ze begint als klap op de vuurpijl namelijk ook nog eens over smaad. Oh, nee…

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties