Ramp! Enzo Knol beroofd

vlogger-enzo-knol-beroofd

Het zit de OG-vlogger van YouTube Nederland de laatste tijd niet mee. Werd zijn rijbewijs eerst al afgenomen, nu zijn camper ook nog eens leeggeklauwd.

De blonde vloggert laar op Instagram weten dat tijdens zijn vakantie in Kroatië en Slovenië de nodige spullen zijn ontvreemd, begeleid door een dramatische foto met de handen in het haar. “Mijn gezicht zegt volgens mij al genoeg. Er is op de laatste dag ingebroken in de camper. Er zijn spullen gejat zoals vlog camera, vishengels, drone, schoenen & gek genoeg mijn pokémon kaarten.”

Afgezien van het overmatige spatiegebruik vinden we dit heel vervelend voor de vlogger, maar beelden geeft hij nog niet vrij. Die bewaard hij voor zijn vlogje van morgen. De ouwe kijkcijferho*r.

249 reacties op “Ramp! Enzo Knol beroofd

 1. Dry_Patty zegt:

  Prachtig!!! Waardeloos stuk vreten is die man!! Kerel heeft geld als water door zn tering zooi veel te duur aan kinderen te verkopen. Sterf!!

  5
  1
 2. Toto, de gedwongen hond van Goor zegt:

  Lekker belangrijk wat deze nobody’s doen en meemaken. Dit gebeurt bij honderden Nederlanders op hun vakantie, waar blijven deze nieuwsberichten??
  Het is jammer dat ze hem niet ontvoerd hebben

  7
  1
 3. Dr. Jee Kelder zegt:

  Wij zouden dit mannetje liefst op de knietjes doen. Mark is met vakantie loopt de hele dag met een snotterige neus te ijberen. Hij moet het kwijt.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.