Enzo Knol geeft Roddelpraat uitzending toch vrij

De vorige uitzending van Roddelpraat was opeens pardoes offline. Toen wij keken waarom schrokken we ons een spreekwoordelijk hoedje. Enzo Knol was de dader. Want we mogen niet zijn content gebruiken en daarom pats boem uitzending pleite. Wat een doeber ben je dan. Zelf de hele dag Jan en alleman filmen om je vlogs te vullen en wij mogen zijn content niet bespreken. Nou ja, nu dus weer wel.

Dennis sprak met de mensen achter de schermen bij Knol, zeg maar de managers die zijn internet dingen bijhouden, en die zeiden wel net ff iets anders dan het statement hieronder van Enzo zelf. Zij zeiden dat we het uit het programma moesten knippen, want anders zouden ze het niet vrijgeven. Nu kunnen we dat niet eens doen omdat Youtube dat onmogelijk heeft gemaakt door ons op een zwarte lijst te plaatsen, maar dat is wel een ander verhaal, dan dat het automatisch gaat en oeps foutje. Maar goed, we laten het er maar bij. Want we hebben al genoeg ruzie.

34 reacties op “Enzo Knol geeft Roddelpraat uitzending toch vrij

  • Pascally. 2.0. zegt:

   Jeetje, ik schrijf allesbehalve perfect maar wat is dit k*t geschreven en k*tter om te lezen.

   Hoe het is:
   “Dennis sprak met de mensen achter de schermen bij Knol, zeg maar de managers die zijn internet dingen bijhouden, en die zeiden wel net ff iets anders dan het statement hieronder van Enzo zelf.”

   Hoe het ook mag:
   Dennis sprak met de mensen achter Knol PUNT. Zijn managers en zo. PUNT. Zij geven net ander statement dan En Zo zelf PUNT.

   Ook mijn schrijfsel is niet je van het maar je hoeft m’n tekst niet vijf keer opnieuw te lezen. Op het VMBO heb ik trouwens geleerd dat het woordje ‘en’ verbindend is in een zin en een komma daarom niet nodig is.

   9
   17
 1. EP zegt:

  Voor de goede orde; Content ID is inderdaad een automatisch systeem – dus dat klopt gewoon. Dat het network vervolgens zegt dat je het eruit moet knippen is vrij logisch als hij daarvoor nog geen goedkeuring gegeven heeft. Maakt zowel het verhaal van Knol als het verhaal van het netwerk behoorlijk plausibel.

  80
  3
 2. Sidis zegt:

  Als ik Knol was stopte ik met vloggen, nam een goede psycholoog en ging rustig verder met mijn leven.
  Anders ging ik ten onder aan mijn enorme ego, ..opgebouwd op het respect van naïeve of mongoloïde fans die mij vroeg of laat laten vallen.

  19
  24
 3. Koppie Rigt zegt:

  Op het hoofd / lees de kop / van Jan Roos rust geen portretrecht.
  Het is immers een varken in plaats van een mens.
  Dat saaie zwarte t shirt xxxxl moet dat verhullen maar kijk eens goed naar het biggenhaar op die schedel en de varkens snuit 🐷

  12
  47
  • Johan Derksen zegt:

   Als je weinig verstand hebt van het wereld wijde web, snap ik dat dit verhaal kan overkomen als bullshit verhaal.
   Maar helaas is het in dit geval wel zo.
   YouTube heeft herkenningssoftware. Het is zelfs zo dat als je een video online plaatst waarin muziek te horen is van een andere artiest dan worden de gehele inkomsten van jouw video doorgezet naar de eigenaar van de muziek.

   2
   1
   • Zucht zegt:

    Dennis sprak met de mensen achter de schermen bij Knol, zeg maar de managers die zijn internet dingen bijhouden, en die zeiden wel net ff iets anders dan het statement hieronder van Enzo zelf. Zij zeiden dat we het uit het programma moesten knippen, want anders zouden ze het niet vrijgeven. Nu kunnen we dat niet eens doen omdat Youtube dat onmogelijk heeft gemaakt door ons op een zwarte lijst te plaatsen, maar dat is wel een ander verhaal, dan dat het automatisch gaat en oeps foutje. Maar goed, we laten het er maar bij. Want we hebben al genoeg ruzie.

    0
    0
 4. Melania Suikersbuik zegt:

  Krijg regelmatig de vraag of ik familie van Enzo ben.
  Nee, niet dus.
  En dan
  Nou je lijkt anders aardig op een Belgische “Knol”
  Grappig hoor

  21
  0
 5. Jeroen zegt:

  Beste vriendjes van Roddelpraat waneer zoeken jullie nou eens dingen uit voordat jullie het in show wereldkundig maken??Dat bespaard toch een hoop gezeik om niks.Net als de berichtgeving over kwakmans van 3FM.Zeggen jullie eerst dat jullie zeker wisten dat het een minderjarige meisje was en gisteren zeggen jullie daar niks meer over.Het begin van Roddelpraat was echt top maar de laaste tijd is het echt minder aan het worden.Komt dat door de zomer dat er geen echt nieuws is en jullie jullie uitzending toch moet vullen???En ben erg benieuwd hoe het gaat aflopen met meneer de Mol.Gaat hij jullie slopen of blijven jullie overeind ik hoop het wel!!!

  12
  6
 6. Jan Rozet dichterlijke dronkeman zegt:

  Ik ben daarstraks naar de winkel geweest
  bier en wijn en sterke drank genoeg gekocht
  straks is het een feest
  ook al weet ikdat dat ik eigenlijk zou moeten fietsen

  Ik ben verslaafd aan alcohol
  van bier en wijn enzo kan ik niet afblijven
  ook al zeggen anderen het zoveel
  Ik wil dat die alleen maar zwijgen

  Een alcoholiste is de weg volledig kwijt
  het enige wat ze doet is teveel drinken

  Bier en wijn
  dat drinkt ik elke dag
  terwijl ik eigenlijk voor 11.00 uur op zou moeten zijn

  De zon prikt door het gordijn
  Met mijn zatte kop bedenk ik
  Eigenlijk ben ik dat dikke zwijn

  2
  15
 7. Saul Goodman zegt:

  Prima gedaan door knolletje, hij heeft ook gelijk met zo’n automatisch systeem. De meeste hadden het niet zo aangepakt zoals hij en hadden niets van zich laten horen.

  12
  0
 8. SVEN zegt:

  Buigt? deze gast geeft gewoon aan het geen probleem te vinden.. soms moet je toch even je iets te hoge pet van je afdoen roddelpraat…. super leuk altijd deze shit maar soms is het echt kinderachtig tot op het bot.

  6
  2
 9. Sjoerd1985 zegt:

  Menig geen is duidelijk jaloers op Enzo je kan zeggen wat je wil maar hij is ver gekomen als je weet waarvan hij vandaan kwam . Kijk eerst maar is zijn documentaire voor dat er gereageerd wordt en over hem zwart wordt gepraat.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.