Bekende Youtubers klaar met Enzo Knol

Hoeveel verdient Enzo Knol nou eigenlijk?

En dat zijn niet alleen wij. Ook Koen van de Bankzitters en Gio vinden zijn streek echt onder de gordel. Wat is nou het probleem? Onze uitzending van vorige week is offline gehaald door Knol. Die kloothommel is een van de bekendste Youtubers van het land en dan laat je een ander programma verdwijnen omdat ze jouw content bespreken. Wat een nat washandje ben je dan.

Enzo, trek je klacht terug en een beetje snel. Kinderachtig en verschrikkelijk hypocriet. Knol Power bestaat dus blijkbaar echt niet.

Schermafbeelding 2022 06 29 om 11.55.34
WhatsApp Image 2022 06 29 at 11.46.33 AM
WhatsApp Image 2022 06 29 at 11.46.36 AM

25 reacties op “Bekende Youtubers klaar met Enzo Knol

 1. RaymondVL zegt:

  Enzo Knol, lik mijn hol! Mongool! Misselijkmakende vent is het. Maar ja, zo lang minderjarige meisjes nog altijd een natte poes van hem krijgen zal zijn carrière nog wel even voortduren.

  60
  28
 2. Raminn in Gesprek zegt:

  Oh mijn godd jongonss euuuhh dit is wel flauw van Enzo Drol. Eeeuhh ik ga nu een mannenpapje drinken in het kerkenbos van de Bijlmer.

  18
  12
  • Moontje zegt:

   Enzo knol kan niet tegen kritiek of tegen mensen die wel zelf na denken! Wij hebben al vaker onder z’n vlogs gereageerd (netjes) maar hij haalt het heel snel weg omdat hij niet tegen anders denkende mensen kan! Van zo n jonge vent verwacht je toch wel een beetje dat hij zelf onderzoek doet naar bepaalde dingen. Zoals de regering en de oooh zo goeie covid prikjes. Maar zijn vakantie s zijn belangrijker en laat toch een experimentele prik zetten. En promoot dit ook. En toch heeft ie al meerdere keren covid gehad. Hahahah hoe dan? Wij hebben nog nooit een muilkorf gedragen komen met veel mensen in contact, desinfecteren onze handen niet. Ja ook wij hebben hebben de griep gehad, maar wij testen niet! Er komt geen stok in onze neus tot aan je pijnappelklier. #Denk na mensen doe je eigen onderzoek

   8
   17
 3. Roddelpraat army zegt:

  Let’s go roddelpraat army, maximaal de video’s van knol en z’n moeder die vlogt ook spammen met reacties

  34
  10
  • Clubber Lang zegt:

   Ik heb zijn laatste gepakt een seconde geleden. Laten we dit echt even collectief aanpakken. Maken hem helemaal stuk (figuurlijk he!).

   22
   8
  • Osamab zegt:

   Het wordt tijd dat die Enzo Drol eens aangepakt wordt want die denkt onderhand dat ie wat voorstelt.

   16
   8
 4. Opiniepeiling 29 juni zegt:

  Bekende youtubers
  Alle tv zenders
  Alle celebraties groot of klein
  Definitief klaar met J. Roos
  De minne bolle achterbakse hater

  8
  48
 5. J-anus de hatert uit Bergen zegt:

  Iedereen haat mij
  Alle buren
  Alle dorpsgenoten
  Alle familie
  Alle exen
  Alle vriendjes van mijn kinderen
  Alle middenstanders behalve gall & gall
  Waarom g…dv….r
  En nu stelletje honden maak 5 euro over

  5
  38
 6. De Rijdende Rechter zegt:

  Hij heeft geen poot om op te staan, er bestaat iets als “fair use”. Zolang je de beelden laat zien en daarop bijvoorbeeld reageert, dan is dit gewoon prima om te doen. Wat echter niet prima is om het copyright systeem verkeerd te gebruiken, zoals Enzo dat hier doet, de sneuneus.

  26
  2
 7. Hypocriete Gio zegt:

  Verwerpelijke actie van Enzo, maar laat die hypocriete Gio lekker z’n mond houden. Die verwijderd de ene na de andere comment onder z’n video’s die hem niet aanstaan.

  23
  8
 8. Melanie suijkerbuijk zegt:

  Die Koen en Gio vallen ook in die categorie nietsnutten. Wat een downers zijn dat.. harder aanpakken die pedo en ginger

  28
  2
 9. Hans Worst zegt:

  hij heeft mij ook een keer zonder toestemming gefilmd enzo de copyright clam komt er aan

  12
  5
 10. tinus plotseling zegt:

  ze fans moeten eens weten hoe hij en ze broer over ze fans praat kutkinderen zijn het en ik wil geen last van ze hebben staat op beeld de arrogantie ten top die Knol broers vergeten dat het ook in 1 keer afgelopen kan zijn als je zo over je fans praat ben je geen knip voor je neus waard,

  4
  4
 11. Sidis zegt:

  Vergeet die walgelijk Don niet, net zo’n droeftoeter.
  Helden voor voorvochtkinderen, nul bijdrage aan de samenleving 👉🏻 Wég!

  7
  2
 12. Hahaja zegt:

  Die knol hol beloofd ook allemaal dkngen. En maakt het niet waar. Geen nooit goeie uitleg ja pas later als mensen er om blijven zeuren. Als meneer geld kan verdienen is ie aardig zo niet is het net een duivel

  1
  1
 13. Bartje de Boer zegt:

  Het is een simpele Sjonnie uit Rolde. die erg z’n best doet zijn Drentse accent te verbergen. Wel triest dat hij zo meteen met z’n dertigste weer opnieuw die ballenbak in moet voor zijn minderjarig fans.

  1
  0
 14. Petra van de Burg zegt:

  Die covert narc vriendin van hem wordt zijn ondergang, wat ik je brom. Arme jongen, hij beseft nog niet waar hij zich mee ingelaten heeft.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.