Ramin Rezai is woest na oplichting: ‘ik ben in shock’

Ramin Rezai is woest na oplichting: 'ik ben in shock'

Onze grote vriend Ramin Rezai is woest na oplichting van zijn ouders. Vannacht deelde hij dit in zijn verhaal op Instagram. ‘Vieze oplichters!!’, schrijft hij en maakt duidelijk in shock te zijn door de gebeurtenissen.

Ramin Rezai is woest na oplichting

Ramin Rezai is woest en uit zijn frustratie op Instagram: “Vieze oplichters!! Hoe durf je aan de deur van mijn ouders te komen en te doen alsof je voor de ING werkt. Je staat op beeld en je wordt opgespoord, wat zijn er gestoorde mensen op deze wereld. Ik ben in shock.”

Bewijsmateriaal

Schijnbaar zijn zijn ouders in een val van een oplichter getrapt, maar Ramin heeft zelfs ook bewijs. “Je staat op tape. 32 minuten, hiermee gaan we naar de politie. Hufters, doen alsof er fraude is en vervolgens ons oplichten”, vervolgt hij. Een klein stukje van de audio is ook te horen, maar daar is weinig interessants aan.

Een wijze les

Kees van der Spek ligt hier niet van wakker, want dit gebeurt dagelijks wel vaker dan eens. Dit keer is het alleen toevallig de ouders van Ramin overkomen. En dat is natuurlijk verschrikkelijk. Zo zie je maar dat het verstandig is om altijd goed op te blijven letten. Een wijze les van ome Jan, lieve kinderen.

Ramin Rezai is woest na oplichting
Ramin Rezai is woest na oplichting: 'ik ben in shock' 4
Ramin Rezai is woest na oplichting
Ramin Rezai is woest na oplichting: 'ik ben in shock' 5