Entertainment

Rachel Hazes wederom in de rechtbank: ‘Nooit facturen gezien’

Rachel Hazes heeft tijdens de periode dat gevolmachtigden voor haar handelden, nooit facturen gezien. Dat zei Rachel Hazes vandaag in de rechtbank in Amsterdam, waar ze gehoord werd in de zaak rond de volmachten.

Rachel Hazes wederom in de rechtbank

Het is weer raak met de familie Hazes. Rachel Hazes keert weer terug naar haar oude vertrouwde plekje, de rechtbank in Amsterdam, ze lijkt wel een abonnement op de rechtbank te hebben. Ze mag vandaag haar verhaal doen in het getuigenverhoor over de zaak tegen haar voormalige zakenpartners en vriendin: Marieke van Beek en Rob Israël.

In het getuigenverhoor gaat het vandaag als eerst over het coachingstraject wat Marieke heeft gevolgd. Dit geintje heeft ruim 20.000 euro gekost. Maar volgens Rachel heeft dit hele traject nooit plaatsgevonden. Ook verklaart mevrouw Hazes hier een gesprek over te hebben gevoerd in 2018. Dat gesprek is opgenomen. Rachel heeft in dit gesprek gevraagd hoeveel sessies Marieke heeft gehad. Marieke gaf aan 15 tot 20 sessies te hebben gehad. Waar de sessies precies plaats vonden, dat weer Marieke niet meer precies, ergens langs de RAI zei ze.

Rachel vindt het bijzonder dat de factuur van 24.200 is betaald op 20 oktober 2017. Om die betaling te doen bij de bank is een ingescande handtekening van Roxeanne Hazes gebruikt. Uit de testimonial van de website van de coaching blijkt dat Marieke maar twee keer een coaching heeft gevolgd.

‘Nooit een factuur gezien’

Maar die krokante vrouw zegt juist weer dat ze nooit een factuur van het coachingstraject heeft gezien. Tijdens de volmachtperiode zijn er verschillende betalingen gedaan. Daar kwam ze achter via de bank. Ze heeft Rob daarmee geconfronteerd en hij gaf aan dat dit was afgesproken.

De rechtbank vraagt zich af waarom Rachel überhaupt een getuigenverhoor wil als ze alles al op tape heeft staan. Daarop zegt ze ‘gewoon antwoorden’ te willen. Ook zegt ze dat de tegenpartij alle tapes heeft ingebracht en zij godzijdank de tapes heeft.

Ze vragen haar ook of ze tijdens de volmachtperiode zelf ook betalingen heeft gedaan. Ze zegt dat ze dat heeft gedaan maar alleen met toestemming van volmachtigden. Als laatste gaat het over de verkoop van ‘Melvin Produkties.’ Ze vertelt dat haar wel eens is gevraagd of ze verkoopplannen had, maar ze nooit met cijfers en inhoud naar een verkoper is gegaan.

Hiermee zijn de getuigenverhoren klaar. Het is aan Rachel of ze hier een zaak van gaat maken. Rachel kennende, doet ze dat zeker.

 

17 reacties

Klaas Wehkamp

Dat wijf heeft een vleesdoos als een leren jas ,ouwe gedroogde pannenlappen

Yornhub

Mevrouw Hazes is zeer geschikt voor aπale penetratie.

Vieze Joopie

Die dochter van haar zal ik graag eens dubbel willen vouwen in bed, helemaal vol jakkeren met warm mannenpap. Elk gat zal grondig en langdurig gebruikt worden inclusief haar neusgaten. Ze zal het niet weg geslikt krijgen dat kr°ng. De spetters p0ep zullen tot twee meter hoog op de muur zitten, en ze zal weken wijdbeens door het leven gaan. Tevens zal ze pijn ervaren bij het lopen, niezen en als ze zit te bouten.

Herman de Aπusbeuker

Bij haar zal ik graag eens die twaalfvingerige darm op willen rekken.

Kale Kees

Dit soort vrouwen gaan altijd per uur, met c0ndoom en niet zoenen.

Majoor Henk

Zal graag me loop in haar cloaca willen duwen

Andre Hazes jr

Wordt tijd dat mevrouw even grondig aπal bevredigend wordt inclusief een aπale creaπpie.

Natje

Beste RP redactie. Kunnen jullie meer aandacht besteden aan Joost Klein,.

Jolanda de Vries

Moet ze niet kroketten bakken in haar wegrestaurant?

Blanje

Geen bon gezien van alle zaken
Coaching, producties en de huur
De een gelooft wel, de ander niet
Een zogenaamde spookfactuur

M°hammed de verschrikkelijke

Ikke poezie likke van deze vrouw

Theo de Grote (28cm)

Ik wilde een leuke grap maken over πegers, j0den en dikke naive wijven. Maar dat mag niet meer.

Chefkok Gerard

Een gerookte Ghanese paling in een uitgerookte mossel, klinkt als een Spaans gerecht.

Vieze Joopie

Die dochter van haar zal ik graag eens dubbel willen vouwen in bed, helemaal vol jakkeren met warm mannenpap. Elk gat zal grondig en langdurig gebruikt worden inclusief haar neusgaten. Ze zal het niet weg geslikt krijgen dat kr°ng. De spetters p0ep zullen tot twee meter hoog op de muur zitten, en ze zal weken wijdbeens door het leven gaan. Tevens zal ze pijn ervaren bij het lopen, niezen en als ze zit te bouten.

Of had ik dit al eerder geschreven!?

Spekpeter

Zij zou ‘n condoomreclame moet doen met dikke Frank voor de Jumbo ; ‘nu eigen merk condooms voor maar 99 cent kreun kreun …’

Drogepoepsteek

Is het nou nooit eens klaar met dit zonnebank monster de rechtbank heeft wel wat belangrijkere zaken te behandelen pfffff doodmoe wordt je van dat mens

Natnek

Kermisvolk.