Instagram

Rachel Hazes sneert naar de zitting van gisteren: ‘rot nu maar op’

Rachel Hazes sneert naar de zitting van gisteren: 'rot nu maar op'

Rachel Hazes sneert naar de zitting van gisteren. Dat doet ze natuurlijk via Instagram. Ze repost het verhaal van Jeanine die poseert naast het standbeeld van André Hazes senior en daar ‘Bloed, Zweet en Tranen’ onder heeft gezet. Het is wederom te triest voor woorden allemaal.

Het moet een keer afgelopen zijn

Nogmaals: waar houdt het nou eindelijk eens op met deze vreselijke familie?! Die arme Hazes senior heeft zich inmiddels ontelbare keren omgedraaid in zijn graf. Geen enkel gezinslid lijkt zich normaal te kunnen gedragen. We weten natuurlijk allemaal wat er in de tussentijd gebeurd is. Van drugsverslavingen tot ruzie om de erfenis… Het moet een keer afgelopen zijn.

Roxeanne vs. Rachel

Gisteren stonden Rachel en Roxeanne Hazes tegenover elkaar in de rechtbank. Althans… Roxeanne kwam niet opdagen, omdat ze te druk was met het uitbrengen van haar nieuwe nummer, dus Rachel stond tegenover de advocaat van Rox en de rechter. De uitspraak in deze zaak kunnen we pas over twee weken verwachten, dus we zullen nog even geduld moeten hebben.

Rachel Hazes sneert naar de zitting van gisteren

Dat gezegd hebbende, zal de gecremeerde kroket niet al te blij zijn geweest met de zitting. Velen denken ook dat ze de zaak zal gaan verliezen. Om een klein statement te geven over de zitting van gisteren, plaatst ze op Instagram het standbeeld van haar overleden (ex-!)man en voegt hier precies de lyrics ‘rot hier nu maar op’ aan toe. Ach, Roggel, laat je toch niet zo kennen. Laat je liever gezegd even opnemen en zorg dat we niet meer zo’n last hebben van jullie familiedrama’s. Dank u.

Nog geen reacties