Uit eerste hand

Lil Kleine beschuldigt Jaimie Vaes van vreemdgaan: ‘hoe is het zover gekomen?’

Lil Kleine beschuldigt Jaimie Vaes van vreemdgaan: 'hoe is het zover gekomen?'

Lil Kleine beschuldigt Jaimie Vaes van vreemdgaan. Dat laat hij weten in het nieuwe nummer dat hij met rapper Boef uitbracht. Op geheel eigen wijze doet hij een boekje open over de toxische relatie die hij met Jaimie Vaes had.

Jorik Scholten wil zijn verhaaltje ook kwijt

Waar Jaimie Vaes degene is die alles zelf onwijs graag aan het licht brengt en het haar zelfs niet uitmaakt of het de waarheid is of niet, besluit Lil Kleine het heel anders aan te pakken. Tot nu hield hij constant zijn mond dicht en besloot Robbert Rodenburg níet op te bellen om zijn kant van het verhaal te doen. Hij doet het in een nummer dat hij samen met rapper Boef heeft uitgebracht.

Muziek interpreteren

Onderaan het artikel hebben we de volledige verse van Jorik Scholten geplakt, zodat jullie deze zelf nog eens goed kunnen nakijken. We hebben in de rechtszaak met Famke Louise geleerd dat we muziek (kunst) niet mogen interpreteren, maar gelukkig staat het hier allemaal al erg duidelijk in, dus we doen toch nog een poging tot interpretatie.

‘Waarom moest het zover komen schat?’

Jorik laat vooral duidelijk merken dat hij wel boos is, maar ervoor kiest om het enigszins links te laten liggen. Hij vraagt zich af hoe het zo ontzettend slecht heeft moeten aflopen. Al denk ik dan: ‘goh, misschien had je haar niet moeten mishandelen. Dan was het vast anders afgelopen’, maar dat ter zijde. Hij beweert ook dat hij nog allerlei negatieve dingen over Jaimie Vaes heeft, maar ‘ervoor kiest’ om die de wereld niet in te gooien. Ook wel weer bijzonder hoe hij nu ineens ‘de heilige’ probeert uit te hangen.

Lil Kleine beschuldigt Jaimie Vaes van vreemdgaan

Verder neemt hij Jaimie vooral kwalijk dat hij z’n kind niet meer mag zien, al zei Jaimie dat hij dat aan zichzelf te danken heeft, omdat hij zich niet aan bepaalde voorwaarden heeft gehouden. De waarheid zal vast ergens in het midden liggen. Lil Kleine beschuldigt Jaimie Vaes van vreemdgaan in het laatste gedeelte van zijn verse, want hij rapt: “Plus toen ik in mijn cel opgesloten zat, hoorde ik dat je met een gozer was. […] Vreemdgaan is wat je van mij verwachte, maar zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.” Om eerlijk te zijn hoop ik dat het zo snel mogelijk afgelopen is met deze mensen, want ze zijn beiden zo fout als maar mogelijk is. Het is triest…

Nog geen reacties