Rachel Hazes negeert uitspraak van de rechter: ‘wat een bloedzuiger’

Rachel Hazes negeert uitspraak van de rechter: 'wat een bloedzuiger'

Rachel Hazes negeert uitspraak van de rechter. Ze moest stukken over de erfenis naar Roxeanne Hazes opsturen, maar doet het nog steeds niet. De uitspraak van de rechter is inmiddels al drie weken geleden gedaan. Dit betekent dat Rachel nog een week de tijd heeft om de stukken op te sturen. Anders moet ze een boete betalen van 2.500 euro per dag.

Rechtszaak over de erfenis van André Hazes

Inmiddels is het drie weken geleden dat Rachel en Roxeanne Hazes tegenover elkaar stonden in de rechtbank. De zaak ging over de erfenis van wijlen André Hazes. De rechter deed hier uitspraak over en besloot dat Rachel een maand te tijd kreeg om de juiste stukken aan Roxeanne te overhandigen. Rachel zou een neppe erfgenaam zijn die het nalatenschap van haar overleden (ex-)man tot op het bot heeft uitgemolken.

Rachel Hazes negeert uitspraak van de rechter

Tot op heden heeft Rachel de stukken nog steeds niet overhandigd en dat terwijl ze nog maar een week de tijd heeft. Daarna verbeurt ze een boete van 2.500 euro per dag dat ze te laat is. Om welke stukken gaat het? Denk bijvoorbeeld aan bankafschriften en waarderingen van aandelen. Het lijkt erop dat Rachel dit tot het laatste moment aan het uitstellen is, want de woordvoerder van Roxeanne geeft aan nog steeds niets te hebben ontvangen.

Wachten met een bodemprocedure

“Ik heb Royce de Vries, de advocaat van Rachel, gevraagd wanneer wij deze kunnen verwachten omdat hij had aangegeven dat dit spoedig zou gebeuren. Maar we hebben nog niets ontvangen”, aldus de woordvoerder van Roxeanne Hazes. Hij legt verder uit: “We hebben nog geen bodemprocedure gestart, omdat we op de gevraagde documenten wachten.”

Bipolaire kroket kent geen schaamte

Misschien is dat wel de reden dat Rachel het zo lang mogelijk uitstelt. Toch is dat gek, want ze had beloofd het ‘zo snel mogelijk’ aan te leveren. Ondertussen kwam die bipolaire kroket schaamteloos met een peperdure nieuwe auto aanzetten bij Holland Zingt Hazes. Dit was de zoveelste klap in het gezicht van dochter Rox.

‘Wat een bloedzuiger’

Yvonne Coldeweijer is natuurlijk ook helemaal klaar met deze vrouw en schrijft op Instagram: “Wat een bloedzuiger. Rachel blijft etteren door te wachten tot het allerlaatste moment om de stukken in te leveren. Ze heeft nog één week. Daarna wordt het 2.500 euro per dag aftikken.” Laten we hopen dat Rachel straks leuke boetes mag betalen.