Entertainment

Rachel Hazes melkt Hazes-naam verder uit: ‘Daar zal het eindigen’

rachel hazes

Rachel Hazes is de koningin als het gaat om het uitmelken van de Hazes-naam. Elke keer opnieuw komt ze weer met een nieuw idee om de naam in een goed daglicht te zetten. Dit keer deelt ze op Instagram dat ze wéér een nieuw idee heeft bedacht.

Drama in de familie Hazes

De naam Hazes staat tegenwoordig niet écht in een goed daglicht. Dit heeft natuurlijk alles te maken met alle drama die in de familie speelt op dit moment. André Hazes heeft geen contact meer met zijn moeder Rachel Hazes en zijn zus Roxeanne Hazes. Rachel heeft uitspraken gedaan waar hij absoluut niet blij mee is, maar met zijn zus heeft hij om onduidelijke redenen eigenlijk geen contact meer.

Tussen Rachel en Roxeanne is dit natuurlijk wel even een ander verhaal. Moeder en dochter hebben geen contact meer met elkaar, slechts via een advocaat. De ruzie tussen hen is zo geëscaleerd dat Roxeanne een rechtszaak heeft aangespannen tegen haar moeder over de erfenis van haar vader. Tegenwoordig is er over de achternaam Hazes weinig goeds te vertellen.

Rachel Hazes melkt Hazes-naam verder uit: ‘Daar zal het eindigen’

Ondanks dat Rachel de naam Hazes flink blijft bevuilen, doet ze er alles aan om deze weer in een goed daglicht te zetten. We kennen natuurlijk Holland Zingt Hazes, Hazes is de Basis en daarnaast nog allerlei andere dingen om de naam te redden.

Rachel is weer met een nieuw idee gekomen om de oude André te kunnen eren. ‘Ik kan eindelijk het volgende mooie nieuws met jullie delen’, schrijft Rachel op Instagram. Ze vertelt over hoe André in 2003 problemen kreeg met zijn gehoor en omdat de liveoptredens en concerten moeizamer werden, hij nog wel wat wensen had. ‘Eén daarvan was om nog een eigen Hazes Café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als ‘zingende barkeeper’.’ Hij wilde dat het allemaal zou eindelijk, waar het ooit begon.

‘Daarom ben ik zo ontzettend trots om dit nu eindelijk voor hem in vervulling te kunnen laten gaan. En dan ook nog in zijn geliefde Spanje. Per 10 februari 2024 opent namelijk Brasserie Casa Hazes de deuren.’ Het is een plek om lekker te eten en te drinken, met de muziek van André op de achtergrond. Natuurlijk wel de nummers van die oude, we hoeven natuurlijk niet te luisteren naar dat nieuwe album van zijn zoon.

14 reacties

K Utjournalisten

Rachel de koningin van het uitmelken van de Hazes naam … meld Hazespraat.nl waar geen uur voorbij gaat zonder een keutel van hun in de schijnwerpers

Peter G

Heel haar familie uitgemelkt lijkt Jade Anna alleen melkt die wat anders

Plien

Tweede van de vijf Hazes artikeltjes van deze dag.

Speurneus ontdekt een taalfout.

>>>
Hij wilde dat het allemaal zou eindelijk, waar het ooit begon
>>>

Het staat er echt.

The Trainwreck That Keeps On Giving.

Thanks.

Jan met vakantie?

R33tspleet

Is de site gehackt in opdracht van de familie hazes ?

Bigbrain

Een idee bedenken. Gevalletje last hebben van overlast.

Tonny

Die hele familie melkt Hazes uit en hebben er flink aan verdient. Raggel doet haar best maar en wat er verder in die familie aan de hand is, is hun zorg en niet de mijne!

Klaas Wehkamp(er)

Ze heeft een kop als een oude leren jas.

sowartepietje

Die gecremeerde kroket ziet er wel heel erg slecht uit zeg.

Ies

Helaas kan ze nooit het verhaal uitmelken dat André junior de zoon van haar en John de Wolf is want dan stort namelijk het hele spookje in elkaar dat André het talent van zijn vader heeft geërfd en geen Hazes is.

Scooby Doo

Elke Nederlander die daar bewust gaat eten mag na thuiskomst van vakantie gelijk door naar de gesloten afdeling van het GGZ afdeling psychiatrie.

Plien

Hup naar de kringloop meid.

Plien

Voor een paar knaken heb je weer wat gebruikte kleding voor je garderobe.

Plien

En het lijkt me sterk dat ze daar

Natnek

Arme Spanj0len.