Entertainment

Glennis Grace probeert zieltjes te winnen: ‘Angst en onzekerheid’

glennis grace

Flink wat onrust bij Glennis Grace nadat zij deelnam aan de 'Jumbo-rel' waar zij vervolgens voor berecht werd in de rechtbank. Ze werd helemaal uitgekotst door heel Nederland, maar inmiddels lijkt ze weer vergeven te zijn en de rust is teruggekeerd in haar leven.

Glennis Grace en de Jumbo-rel

Het was toch wat, de Jumbo-rel waar Glennis Grace deel aan nam. Samen met een groepje vrienden terroriseerden ze een lokale Jumbo nadat de zoon van Glennis Grace zich hier had misdragen. Er werd geslagen, gescholden en nog veel meer dingen die simpelweg onacceptabel zijn.

Uiteindelijk moesten Glennis Grace en anderen die deelnamen aan deze rel, voor de rechter verschijnen. Glennis kreeg een taakstraf die ze heeft uitgevoerd in een verzorgingstehuis. Door dit incident liep haar carrière ook gigantisch in gevaar. Ze werd niet meer geboekt, omdat ze niks meer met haar te maken wilden hebben. Naar eigen zeggen is de rust in haar leven imiddels teruggekeerd.

Glennis Grace probeert zieltjes te winnen: ‘Angst en onzekerheid’

In gesprek met Privé laat Glennis Grace weten dat het na de rechtszaak belangrijk was dat zij weer rust in haar leven kreeg. Haar leven is in ieder geval wel heel anders sinds de Jumbo-rel. “In mijn leven én dat van mijn zoon is veel turbulentie, angst en onzekerheid geweest”, vertelt Glennis. “En dan druk ik mij nog zacht uit.”

Inmiddels werkt Glennis hard aan een dinnershow en is de makers heel erg dankbaar dat ze mee mag werken. “Dat het nu weer beter gaat, heb ik onder meer te danken aan Frank Wentink die het aandurft om met mij in zee te gaan, en mij de kans heeft gegeven om in zijn show te mogen staan.” Frank zal zich wel een beetje moeten gehoorzamen natuurlijk, straks krijg hij ook nog een klap in zijn gezicht.

13 reacties

Frans Timmermans

hardwerken kan ze helemaal niet

Plien

Vandaag weer h e e r l i j k mijzelf liken . Natuurlijk ook mijn andere comments onder andere namen want mijn spelling valt compleet niet door het mandje

Plien

Nounou Dennis.

Dat is weer een rammelend stukje tekst waarbij nagelen touw aan vast te knopen is.

Maar je hebt je best gedaan.
Volgende keer weer Jan de stukjes laten schrijven.

Veel plezier met onaneren.
Komt er nog een stukje over Jade Anna? Daar hebben we al minstens 10 uren niks nieuws meer over gelezen.

Groetjes.
Plien

Plien

Hinkstapsprong hinkstapsprong personeelstekorten in mijn GGZ instelling en ik wou dat ik van mijn kamer af kon

Gabelstaplerfürher Henk

Je zal maar bejaard zijn, en “dit” in je kamer/aan je bed krijgen ! Voor wie is het dan straf ? Ze hadden ze gewoon bij ons in het magazijn kunnen zetten. Hadden die polen en Bulgaren ook wat lol aan haar gehad , achter in de stellingen…

Lange frans

Ik heb een mooie track gemaakt met jullie boy Madoc!

Peter G

Hopa morgen in de zak mee naar spanje met deze zure piet

Glennis the menace

Het slachtoffertje spelen en ze heeft haar kleur ook nog eens tegen . Het is je allemaal vergeven glennis ,met je dikqe stink K U T !

Frits van E.

Ik weet alles van een jumbo rel..

sowartepietje

Is die bokser van de Jumbo weer in genade aangenomen, ze zal maarbij je tafeltje langskomen met haar paardengebit die amsterdamse schreeuwlelijk.

Gordon H.

Geldgebrek is altijd heel goed voor respect.

Mr. Nightlife

Het land uit

Natnek

D0mme @chterlijke @@p