Entertainment

Monique Westenberg had contact met andere man: ‘Dit was het’

andré hazes monique westenberg

André Hazes mag – ondanks als zijn uitstapjes naar andere vrouwen – constant weer terugkomen bij Monique Westenberg. Zij lijkt constant trouw aan hem te zijn, wat hij ook doet. Toch had Monique ook contact met een andere man, waardoor ze André een beetje leek te kunnen vergeten.

De relatie van André Hazes en Monique Westenberg

De relatie van André Hazes en Monique Westenberg is werkelijk een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Constant komen ze weer uit bij hetzelfde punt en dat is bij elkaar. Maar André vindt het nog wel eens lekker om hier en daar een afslag te nemen naar een andere vrouw.

André heeft natuurlijk een uitstapje gemaakt naar Bridget Maasland, Sarah van Soelen en nog een aantal andere vrouwen. Toch werkten deze relaties allemaal uiteindelijk toch niet en kwam André weer terug bij Monique. Volgens André werkten deze relaties allemaal niet omdat hij constant met Monique in zijn hoofd zat. Zij is – dit keer écht – de liefde van zijn leven!

Monique Westenberg had contact met andere man: ‘Dit was het’

Monique Westenberg staat in Nederland inmiddels wel een beetje bekend als de wanhopige vrouw die constant in haar huis blijft wachten totdat André weer klaar is bij het schatje van de week. Dan ontvangt ze hem weer met open armen en vergeeft ze hem toch elke keer weer. Zelfs kleine Dré is nog steeds achterdochtig na het overspel van zijn vader.

Maar toch blijft Monique ook niet constant op André wachten en kijkt zij ook verder dan haar neus lang is. In de nieuwste aflevering van de documentaire van André Hazes, gaat het voornamelijk over de relatie van André, Monique en kleine Dré. “Ik had het wel begrepen als zij had gezegd: ‘Tot hier en niet verder, dit was het'”, zegt André.

Dat hadden wij ook begrepen, maar helaas. André had Monique andersom absoluut niet begrepen en al helemaal niet vergeten. Hij geeft aan dat hij ontzettend jaloers van aard is. “Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique app-contact had met iemand”, vertelt André. “Daar mocht ik natuurlijk eigenlijk niks van vinden, maar het moment dat ik dat wist, zakte echt de grond onder mijn voeten vandaan. Dus als het andersom was geweest… Nee, ik had dat niet kunnen verkroppen.”

10 reacties

Wally

Gaan we nu iedere week een verslag krijgen van de nieuwe aflevering uit zijn soap? Mag het toch hopen van niet.

Kamper Rafael

Ja ik heb dr gedaan in de poffertjeskraam.
Goeie jopen

Scooby Doo

Ik verscheurde je foto, ik heb je brieven verbrand was een heel goed liedje van Hazes jr.

Wim

‘Tot hier en niet verder , dit was het ‘ , zegt een inmiddels oud donateur die de 100 Hazes en Jade Anna topics spuug maar dan ook spuugzat is

R33tspleet

Wat krijgen jullie betaald van Andre jr. Om zoveel items te plaatsen?

Zeeman confronteert

Vandaag aandacht voor een Nederlandse volkszanger die al jaren gestalkt word door een groupie met een eigen online platform . Wat begon met rent free wonen in het hoofd en uitmondde in een ziekelijke obsessie .

Plien

Wat is deze?
Hou een sop met deze Nono.

Plien

Ik ben Plien en ik zit mijzelf de hele dag te liken hier omdat ik geen leven heb

TOM de piepende reporter

valt bijna niet op dat ik Plien ben toch ? Like like like like like like like like like mijzelf want jullie doen het ook Niet

Bigbrain

Verder kijken dan je neus lang is. Als we Rutte op zijn rug leggen, hebben we een ruimtelift.