Entertainment

Jade Anna deelt eerste foto met Kenneth Taylor: ‘Meer van dit’

jade anna kenneth taylor

Jade Anna verbreekt officieel de stilte. Ze deelt, na alle speculaties van de afgelopen tijd, voor de allereerste keer een foto samen met haar nieuwe liefde Kenneth Taylor.

Het liefdesleven van Jade Anna

De vorige relatie van Jade Anna – met die grindtegel Gio – was ontzettend publiekelijk. Er werd haar dagelijks een camera in haar gezicht geduwd, omdat die kleuter zo nodig alles moet filmen. Uiteindelijk gingen ze voor een tweede keer uit elkaar en dat bleek definitief. Gio vond twee seconde na de breuk zijn nieuwe kijkcijferkanon Lynn en Jade bleef met een gebroken hart achter. Maar uiteindelijk is ook zij weer gaan daten en dit bleef voor het publiek niet ongezien.

De afgelopen weken gingen de verhalen rond dat Jade Anna samen zou zijn met Ajax-speler Kenneth Taylor. Uiteindelijk werden ze samen gespot op Schiphol en deelde Jade Anna déze foto, waaruit we kunnen opmaken dat dat een bevestiging is van de relatie. Maar een echte duidelijke foto waar ze samen opstaan, die bleef toch constant wel uit. Tot nu!

Jade Anna deelt eerste foto met Kenneth Taylor: ‘Meer van dit’

Tegenwoordig kunnen bekende Nederlanders, of dit nu influencers of daadwerkelijke bekende Nederlanders zijn, hun relatie niet meer geheim houden. Eigenlijk kunnen ze helemaal niks meer geheim houden, want alles komt uiteindelijk altijd uit. Zo ook de relatie van Jade Anna en Kenneth Taylor.

Zoals we net al zeiden zijn de twee regelmatig samen gespot én heeft Jade zo haar hints geplaatst via social media. Nu heeft ze ook daadwerkelijk een foto geplaatst op Instagram, waaruit blijkt dat ze inderdaad samen zijn.

Op de derde foto zien we het kersverse koppel:

View post on Instagram
 

14 reacties

Harry Nak

Snel zwanger worden.
Kaaht$ing, kassa…

H Oerenloper

ik zou wel stoeien met die miniatuur en die xxl granny versie op de foto

Dave

Een louis vuitton tas , wat een mentale armoede.

Peter G

Ik heb uit betrouwbare bron (floris wyers) gehoord dat taylor de nieuwe geliefde van gio is

Melanie Suikerbuik

Taylor is dat de vriendin van Steven berghuis?

Zanger Rinus

Ik heb ook een 10-rittenkaart gekocht. Na die Taylor ben ik aan de beurt.

Plien

Ik ben Plien en ik heb geen leven en daarom schrijf ik de hele dag onzin reacties op deze site. Wie neemt mij op in de plaatselijke GGZ instelling? Dank je wel!

Pjotr

Jade met enkel VMBO basis. Wat vroegah geheel terecht VBO-zwakstroom genoemd werd. Kan absoluut niets, nada, noppes. Die grindtegel heeft haar al voorzien van auto en huis. En nu zal Ryanyboy ook flink mogen schuiven. Succes jonguh!

Jada enaaaa

Aan die reedt te zien van mamma Jade Anaaaa is het al snel klaar met de rijke vloggers en voetballerts. Geniet er maar van. Je zult snel worden ingeruild.

roeptoeter

Ja hoor, daar gaan we weer met z’n allen: JADE ANNAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

stomazuiger

Ik wil die chocoprut opzuigen van oma.

Onaneren met Dennis

Kunnen jullie posters van Jade Anna verloten?

Vieze Gerrit H.

Maar heeft Kenneth Taylor Jade-Annnnnaaaaaaa al in der reedt gejankt?

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR met een neus