Entertainment

Beelden: Myron Koops deelt foto van babybuik

myron koops zwanger

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops hebben vorige week bekend gemaakt dat ze in verwachting zijn. Na lang wachten kunnen ze het nu wel met de wereld delen en Myron maakt direct van de gelegenheid gebruik.

Enzo Knol en Myron Koops zwanger

Wij wisten al een tijdje dat Enzo Knol en Myron Koops een kindje verwachten. Een dag voordat de twee dit bekend hebben gemaakt, belden wij tijdens de opnames van onze uitzending met Irma Knol. Zij ontkende de zwangerschap destijds en deed net alsof ze helemaal van niks wist. Een dag later, de dag dat de uitzending online komt, maakten de twee bekend dus wél in verwachting te zijn.

‘We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard’, schreven ze bij hun post op Instagram. ‘Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama.’ Het geheim houden bleek toch best wel lastig. “Hoe gaan we het geheim houden als we langs de verloskundige moeten? Als één iemand ons spot, weet meteen heel Nederland het”, vertelden ze in de vlog. Het is ze toch wel 16 weken gelukt.

Beelden: Myron Koops deelt foto van babybuik

Nu het nieuws eindelijk naar buiten gebracht is, willen ze ook direct alles delen. Nadat ze het nieuws bekend hebben gemaakt, hebben ze ook een vlog online gezet waarin ze ontdekten dat ze inderdaad een kindje verwachten.

Het zijn natuurlijk mediapersoonlijkheden die gewend zijn om alles te delen op social media. Het was waarschijnlijk lastig om niks te kunnen delen over misschien wel het grootste wat je nu meemaakt in je leven. Nu mogen ze eindelijk alles delen en Myron heeft dan ook besloten om te delen hoe haar babybuik er nu uitziet.

Beeld: Instagram @myronkoops

25 reacties

Keesie

Myron is echt een stereotype PLORK. Voor mensen die mensen die de afk. niet kennen, Prachtig Lichaam Ontiegelijke Rot Kop

Henk kontbonk

Liever meer nieuws over enzo en zijn vieze avontuurtjes met zijn manager.

Hans

Enzo gaat met zijn manager. Goed dat ome Jan dat in de uitzending heeft verteld. Hoeven we daar ook niet meer over na te denken.

Marc van der Linde

Ontvangt Enzo of geeft Enzo en wat about zijn manager? Kusje Marc

Sinterklaas

Ik heb niet alleen op een Knol gereden zo te zien!

Plien

De comments komen niet meer door en kunnen dus weer uit.

Bert

Miron is zel een knol. Check die reedt en der benen.

Plien

Ik had zaterdag Chinees gehaald.

Twee complete maaltijden.
Witte rijst en bami en met groenten, babi pangang erbij , bekertje satesaus met stokjes-vlees erbij, gegrillde kip en Foejong Hai met garnalen en rode saus en kroepoek. Zesenvijftig euro.
Extra portie kroepoek en sambal €2,50 extra.
Eten eten eten.

Gisteren halve bak bami met kip voor lunch. Spiegeleitje erop.
Eten eten eten.

Gisteravond de rest van de bami en het vlees opgewarmd, overgebleven sate saus eroverheen gegoten, augurken uit de koelkast erbij gedaan, bakje droge krokante uitjes eroverheen gestrooid.
Eten eten eten.

Nou ik zweer het je.
Eerlijk waar!
Ik hád me daar toch een babybuik!
Alleen een joggingbroek paste nog.
Ongelofelijk.

Maar vanochtend na een bakje yoghurt met fruit en havermout en een beker filterkoffie ging ik dus scheijten en heb ik daar dus inene de grootste en zwaarste bolus aller tijden gedraaid en als ik goed keek zag ik zelfs dat ie bewoog en een hartslag had.

Ik heb hem meteen Jan gedoopt en voor de zekerheid in de toiletpot laten liggen dampen.
Mooi werk dat ik mijn telefoon bij me had, zodoende kon ik gelijk wat foto’s maken.

Deze droI was 8,7 Couric (1 Couric is 2½ pond), de afbeeldingen heb ik doorgestuurd naar het European Faecal Standards and Measurements Institute in Zürich.

Nu blijkt Bono dus officieel een broertje te hebben.
En hij heet Jan.

KomEensMetScooooooooooops

Leuk maar het echte nieuws is allang voorbij gekomen in de vlog van desbetreffende door de fotografe van de bekende bekendmakingsfoto .. Ze verwachten een meisje … maar goed , dat is ook speurwerk voor een echte journalist .

Nanopaynus

Enzo rechts op de foto ziet wat bleek

Plien

Misschien is het leuk als ik bij jullie in de uitzending kom vertellen over mijn grote bruine bolus Jan?

Dan kan ik gelijk mijn beklag doen over de belachelijke lijst met censuur woorden die jullie hanteren.

Want dat gaat
E C H T
helemaal nergens over

Orban

Eng stel. Kind zal logischerwijs ook geen aanwijst zijn. Daar win je geen oorlog mee. Niet op het veld en boer wat je die die op het veld kan leveren. Wanneer gaan we ons land redden van degeneratie en mensen castreren/steriliseren als ze een bepaald diploma niet halen? En dan heb ik het niet over universitair. Daarvoor heb ik al teveel uberachtwelijle afgestudeerden ontmoet die pseudo links stemmen. Mee daar moet de Orban test voor komen. Heeft met opleidingsniveau en links of rechts niets te maken, maar gezond verstand. Dat, of ik ga migreren en onze “vijand” moeten helpen deze degenerates en de oligachterlijken die ze dienen van buiten bestrijden in naam van de mensheid.

Dirk

Gisteren een seqz date gehad met ene Barry , flink in mijn anjer genomen , laat ik vandaag op het werk een windje ,mijn hele onderbroek vol kak en mannenpap!

Floris Wyers

Wat een gejank, enzo(voort) enzo(voort)

Plien

Ik ben op zoek naar een buddy , ik kom weinig buiten en vul mijn dagen hier dus zou fijn zijn om iemand te leren kennen die mij uit mijn sleur haalt . Dm mij aub

Plien

Vandaag weer h e e r l i j k mijzelf liken zo lijkt het nog net alsof ik populair ben

Mofo

Doop

Rubama Yakun

rubama yakun al’ada’ al’akthar ‘iylaman aladhi qadamah ‘andrih haz juniur dhat maratin: ‘adayih fi hafl ‘amstirdam alsayfii , wahu hadath lilzawjayn fi ‘amstirdam almuathir fi bas smiat wanikulit fan dam. alaithnan laysa mawahib bialdabt eindama yataealaq al’amr bialtanzim , wahunak aydan khataan fi hadha alhafl kula eami. kan ‘andrih haz juniur dahiatan lidhalik alsayf almadi: tama qiteuh min qibal fariq bas middin. kharajat jamie al’adwa’ watama ‘iirsal alnaasi. laqad kan bialfiel shayieat bi’ana ‘andriah kan ealaa ‘asas alhayaat fi BAS wafi nihayat al’usbue almadi ‘akad ‘anah fi mustandihi. “‘aradt faqat wade shakhs ma ealaa famih.”

Scooby Doo

Plien, als jij je laat bezwangeren kom je vast wel buiten.

Mo vanuit Kijkduin

Ik ben de vader niet. Misschien Hicham of Abu in de hotelkamer hiernaast. Ik zal het eens aan het buffet vragen. Hopelijk is er appeltaart.

Bram Wissink

Enzo is niet zwanger, of moet ik een melding maken in de wetenschap dat de eerste man op aarde zwanger is?

Gül

Ik denk dat je een meisje krijgt Myron of een jongen kan natuurlijk ook

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR

hallo

hallo ik heet ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
echt leuk enzo en myron

Charlotte

Ach wat schattig liefs Charlotte