Entertainment

Eloise van Oranje aangerand tijdens treinreis: ‘Met de grond gelijk gemaakt’

eloise van oranje

Eloise van Oranje deelt een heel heftig verhaal met haar volgers op TikTok. Ze is naar eigen zeggen aangerand in de trein, maar gelukkig kon zij goed voor zichzelf opkomen.

Gravinfluencer Eloise van Oranje

Eloise van Oranje is eigenlijk de enige van de koninklijke familie die zichzelf volledig laat zien op social media. Ze heeft er voor gekozen om aan haar carrière als influencer te gaan bouwen. Inmiddels lukt dat haar heel erg goed, want ze heeft heel erg veel volgers. Toch is het niet altijd makkelijk geweest, voornamelijk als lid van de koninklijke familie.

Eloise heeft dan ook geen protocollen waar zij zich aan moet houden. “Ik heb fouten gemaakt op Instagram waar ik veel van heb geleerd. Zeker aan het begin, omdat ik er zo snel in was gerold, had ik nog niet echt voor mezelf duidelijk van: wat wil ik wel en niet delen? Hoe vinden de mensen om me heen het dat ik dit doe?”

Eloise van Oranje aangerand tijdens treinreis: ‘Met de grond gelijk gemaakt’

Eloise van Oranje is – in tegenstelling tot de rest van haar familie – heel erg benaderbaar. Zoals je ook wel eens andere influencers ziet op straat, feestjes of andere openbare plekken, zul je Eloise ook regelmatig tegen kunnen komen. Dit heeft zo zijn voordelen, maar voor Eloise ook nadelen. Zo maakte ze onlangs iets heel heftigs mee in de trein.

Natuurlijk is dit niet iets dat is gebeurd omdat Eloise bekend is, maar dit overkomt heel erg veel vrouwen tegenwoordig. Naar eigen zeggen werd ze aangerand tijdens een treinreis. Dit gebeurde anderhalf jaar geleden en gelukkig wist ze toen al heel goed voor zichzelf op te komen. “Ik heb hem met de grond gelijk gemaakt”, vertelt ze op TikTok. “Niet fysiek, maar met woorden.”

View post on TikTok

24 reacties

Floris

Ik vind het juist heerlijk die overvolle treinen met onbedoelde handen tegen mijn slappe billen

PLONKtON

Wat een heerlijk bericht, ik ben ineens verlost van mijn depressie.

Harry Nak

Ik geloof er niets van.
Ze verzint het voor aandacht.
Net zoals die Maxime Meiland.

Rubama Yakun

rubama yakun al’ada’ al’akthar ‘iylaman aladhi qadamah ‘andrih haz juniur dhat maratin: ‘adayih fi hafl ‘amstirdam alsayfii , wahu hadath lilzawjayn fi ‘amstirdam almuathir fi bas smiat wanikulit fan dam. alaithnan laysa mawahib bialdabt eindama yataealaq al’amr bialtanzim , wahunak aydan khataan fi hadha alhafl kula eami. kan ‘andrih haz juniur dahiatan lidhalik alsayf almadi: tama qiteuh min qibal fariq bas middin. kharajat jamie al’adwa’ watama ‘iirsal alnaasi. laqad kan bialfiel shayieat bi’ana ‘andriah kan ealaa ‘asas alhayaat fi BAS wafi nihayat al’usbue almadi ‘akad ‘anah fi mustandihi. “‘aradt faqat wade shakhs ma ealaa famih.”

Charley luske

Ik was het niet mensen ! Ze is veelste lelijk voor mij !

Bobbi Eden

Wie wil er nou aan zo’n vieze vetplant zitten

Aad Haatbaard

Aanranden is heden ten dagen een heeeeeeeeeeeeeel erg ruim begrip.

Wilde geert

Laat me raden , schoudertasje, petje hoog op zijn hoofd en hij zei regelmatig ,wholla ! Je *anker moeder ?

Jan paparazzi

Bel de krant een vrouw van stand is aangerand.. voortaan maar een Uber bellen!

Orban

I did not do her. En die achterkijken van Prince Andrew nog trotser op. Daarbij is dit gewoon eem leuke meid, alhoewel niet voor mij. Wist je dat ik die bekende foto maakte van Andrew, Maxwell en Guthrie waar mijm handlers al die jaren op zaten tot het moment ze hem nodig achten. Je kent nog wel meer van mijn fotos uit de media. Kijk maar uit. Heb er ook nog een van Dennis passed out, waar Duitse soldaten helmen gebrowmwashed worden. Groeten aan zijn buurman die hij en Jan voor ss’r uitmaakten. Lmao

Dog

Geloof er niets van, zelfs mijn hond wil er nog niet op.

Bassie

Alles wat deze nepgravin roept is nep. Zelfde met die tweedehandse kleding. Ze zit in een pand van 3k per maand van ons gratisgeld. Alsof ze dan tweedhands kleding gaat dragen.

man van Bobbi

Ik denk altijd aan Eloise als ik een orgasme uit wil stellen

Dave Snuifvink

Aangerand?? Hier schop ik de hond nog vanaf!! Wat een draak!!

Sandor Schimmelsuperspreader.

Het is dat ik al net zo antiek ben als Jan en haar ouders heb ontmoet. Maar als ze geheimpjes kan bewaren, wil ik haar best één en ander leren. Maar vooral dat knappe jomgrrr nichtje van haar,.hoger op de adelijke ranking. Mvg S.S.

Floris ''TLC" Wyers

Waarschijnlijk zei er gewoon iemand hallo, maar dat die vieze ordinaire burgers die gewoon werken voor hun geld tegen haar praten is ze natuurlijk niet gewend, iel bahhhhh! Ga weg. Net als ik, ben ook vies van het gewone volk.
Daarom vanavond weer vis eten bij mams en daarna weer spuitfilmpjes ontvangen. Amice!

Thijs Romer

Ik reis altijd per trein, heeeeeerlijk

Klaas Anker

Geen tiet, geen kont, raar hoofd. Ze lijkt net een alien uit Star Trek.

Spekpeter

Apart verhaal … ben je niet helemaal goed als je daar aan wilt zitten

De broer van Jan Roos

Ik kreeg in eens een flashback naar The Grinch, alleen lijkt dit meer op de hoofdrolspeler van een horrorfilm.
Hoe dan ook krijg ik hier weer nachtmerries van.

Soda

Aangerand!? Vraag de beelden op en je ziet dat iemand in rolstoel tegen haar voet rijdt.
Net wat te lang geleden om serieus te willen nemen.

Plofkip

Zij is net zo aangerand als die Maxime verkracht is. De dames zuigen het uit hun duim

Natnek

Het is schier onmogelijk dat dit g€dr0cht ooit is aanger@nd

Loreal Paris

Wij zijn blij dat we deze samenwerking met Eloise aan hebben kunnen gaan!