Entertainment

Zoon André Hazes blijft achterdochtig na overspel van vader: ‘Wie is dat?’

andré en monique zoon

André Hazes en Monique Westenberg zijn natuurlijk inmiddels alweer enige tijd samen en vormen, samen met hun zoontje Dré, weer een gezinnetje. Toch lijkt het overspel en vrouwhoppen van zijn vader, kleine Dré niet in de koude kleren te zijn gaan zitten. Hij blijft gigantische achterdochtig.

Het overspel van André Hazes

André Hazes heeft het in zijn relatie met Monique Westenberg – en op héél veel andere vlakken – ontzettend bond gemaakt. Ze hadden langere tijd een relatie, kregen een kindje en daar begon de ellende. Ze gingen uit elkaar en kwamen weer bij elkaar. André maakte een uitstapje naar Bridget Maasland, dat maar een aantal maanden duurde.

Vervolgens krabbelde hij toch weer terug naar Monique, waar hij ook weer welkom was. Dat ging weer even goed en hij besloot Monique ten huwelijk te vragen. De droom was compleet, voor altijd samen. Of toch niet? Tuurlijk niet! Na een aantal maanden ging het weer helemaal mis en trok André in bij de familie van Sarah van Soelen. Maar zoals we al dachten, ging dit ook weer mis. Toen André voor zijn verslaving in de kliniek zat, maakte hij het via een brief uit met haar. Om vervolgens – natuurlijk – weer terug te gaan naar Monique. Zij heeft ook niks geleerd van de gehele situatie.

Zoon André Hazes blijft achterdochtig na overspel van vader: ‘Wie is dat?’

Inmiddels vormt André Hazes alweer langere tijd een setje met zijn vriendin Monique Westenberg. We geloven wel dat zij hier wel veel gesprekken over hebben, dat het écht anders moet. Maar je moet je natuurlijk voorstellen dat dit ook heel erg verwarrend moet zijn voor hun zoontje Dré. Dat blijkt ook maar weer!

In de nieuwste aflevering van de documentaire André Hazes: The Next Chapter hebben we kunnen zien dat het heel erg gaat over het zoontje van André en Monique. Ook over de band tussen de kleine en André zelf. Direct in het begin van de aflevering zijn ze in Las Vegas en vraagt André hoe zijn zoon het daar vindt. “Papa is hier het afgelopen jaar veel geweest natuurlijk met Djarno en alleen”, vertelt André aan zijn zoon. “Wie is Alleen?”, vraagt kleine Dré direct terug. André laat hem vervolgens weten dat hij alleen in Amerika was. Maar je kunt het die kleine jongen natuurlijk niet kwalijk nemen, die heeft zoveel verschillende vrouwen gehoord met wie zijn vader samen was, dat hij het ook niet meer bij kan houden.

16 reacties

Niet alweeeeeeeeeeeeeeeeer

hahahahahaahahahahahahahaha

Peter G

Elke echt man gaat vreemd

Gerard

Andre heeft het niet van een vreemde.. kleine kinderen en dronken mensen spreken de waarheid

Schanulleke van Breedevoort

Heeft het bond gemaakt.

Liep die in een bond-jas?

Of had ie een pak Bond Wasmiddel gekocht?

Wanneer maakt iemand het té bond.

En dan nog ff wat:
Kon de Bont voor Artiesten niks meer betekenen voor André?

Heeft Dennis dit artikeltje geschreven?

Vragen, vragen, vragen…..

Anti hazes !!!

Kappen nou man !!!

Dave

Toffe ouders. Papa wipt alles wat los en vast zit en mama stopt haar kop in het zand , Andre heeft immers geld (geërfd) en dat is belangrijker dan het wel zijn van het kind.om te kotsen zulke mensen.

ANBVSC

De Algemene Nederlandse Bond Voor Spellingscheckers wil graag in contact komen met de œt|u| die dit onbenullige stukje tekst heeft opgesteld.

Herbert

Zak l e k k e r in de s t r o n t met jullie ziekelijke hazes fetish houdoe

Mr nichtlijf

weer hazes iedereen wist ´t

Sjaak

Heerlijk nieuws over de familie hazes

Sjaak

Een man die niet buiten de deur N E U K. Is een flapdrol

Orban

I did not do her, and proud of it.

Nadua

Zn zoon weet niet eens wat die woorden betekenen. Die snapt gewoon niet dat pa niet meer bij hun woont, maar ver weg helemaal alleen. Nou dat laatste lijkt mij vrij duidelijk en staat al meermaals in de comments beschreven.

Sandor Schimmelsuperspreader.

Twee.geblomdeerde.”ouders” die hun door hun nu al vernaggelde kind blonderen. Dat het nog geen transformer is. Geestelijk al gelijk verstoord zonder twijfel.

Floris Wyers

mijn moeder is ook altijd achterdochtig als ik weer soep kom eten. Dan gaat alles van waarde de kluis in

Natnek

Djarno…. wtf is dat voor een naam