Rachel Hazes en Klaas Otto praten

Dat doen er natuurlijk wel meer, mensen die praten. Alleen nu horen we ook geluid komen uit haar nieuwe vlam Klaas Otto. Hij lijkt niet erg op zijn gemak met het hele gebeuren. Enfin, Rachel zit te stralen als een verliefd schoolmeisje en dat is dan wel weer schattig.

Wat wel vreemd is dat Otto zegt dat Rachel echt Hazes is. Kan me vergissen, maar heeft haar overleden man André niet daar zijn hele leven zich de pestpleuris voor gezongen? Oh ja, die slijmbal van een interviewer komt binnenkort met zo’n interview met onze Jan, dus dat belooft wat.

38 reacties op “Rachel Hazes en Klaas Otto praten

  • Lodewijk van Deurloo zegt:

   Klaassie is ooit een keertje opgepakt op verdenking van het beïnvloeden van getuigen en het plannen van een moordaanslag op een officier van justitie in middelburg en op verdenking van witwassen, brandstichting, afpersing en mishandelingen en leiding geven aan een criminele organisatie en meer van dit soort pogingen van justitie om een eerzame hardwerkende burger het leven zuur te maken. Van wapenhandel en invoer van verboden middelen is nooit enig bewijs gevonden. En getuigen zijn ook al onvindbaar.
   Dus het mag wel een keer klaar zijn met al die verdachtmakingen. Jullie denken natuurlijk dat alle kampers beroepscrimineel zijn? Nou dan hebben jullie het mooi mis.

   35
   21
  • J. Bonnemeier zegt:

   Zou Rachel Hazes verliefd kunnen worden op een crimineel?
   Dacht het ff niet. Dan kan ze ook nooit meer op televisie met Jeroen vd Boom om programmaas te presenteren. Want dat zou John niet accepteren na al de heisa met aanklachten en rechtbank zaken.

   16
   4
   • Tanja zegt:

    Mensen weten het altijd beter
    Oordelen is makkelijk en als je over een ander lult lullen ze niet over jou
    Laat Klaas en Rachel met rust en hun ze de liefde
    Rachel word al jaren beoordeeld over haar man en Klaas leeft al heel zijn leven met voor oordelen omdat hij van het kamp is

    Mensen ga wat goeds doen voor anderen en begin met oordelen over jezelf

    7
    18
    • Mabel wist de shit zegt:

     Klaas leeft niet met vooroordelen omdat hij van het kamp is, maar omdat hij aan diverse criminele activiteiten wordt gelinkt. Je loopt namelijk niet voor niets met een enkelband. Kamp of geen kamp.

     15
     4
     • Bertje van Langendoen (Uithuizen,) zegt:

      Welnee.
      Die enkelband is mentaal.
      Mentale enkelband is allemaal psychische logica. Wordt wakker!
      Door bepaalde dingen lopen de arbeidende mensen in Nederland aan de leiband van de elite die hun lot uitstippelt aan de hand van de energetische waarden van Jupiter, de baan van de zon en de hoeveelheid maankracht die je savonds te verduren krijgt.
      Dat weet niet iedereen maar toch is het zo. Snschts loop je het meeste risico. Daarom is vitamine C er voor de werkende klasse van de domme arbeiders. De werkslaven. Overal.

      Door de zonnewinden met een maximale blaze van 1200 kiloton per uur krijgt de mensheid heel wat te verduren in z’n lymfesysteem.

      Dion Graus van de PVv staat ons bij, hij is ook miskent als een grote geest die ons voorgaat naar een nieuw delerium waar we allemaal balans vinden tussen de dieren en de vrouwen. Die wezens die ons zijn toegewezen en ons trouw gaan dienen zoals God onze schepper het heeft bevoeld. Want uiteindelijk zullen we ons allemaal zélf moeten bevrijden van de ketenen die onze ziel gevangen houden.

      Alles staat in de geschriften op Facebook dus het is waar, en wie twijfelt is afvallig, verdacht, subversief en ten dode opgeschreven als de tribunalen worden opgericht.
      De waarheid zal op een dag aan het licht komen.

      5
      5
     • Janice Bergweg zegt:

      Zo’n zonnewind van 1200 kiloton, is dat dus vergelijkbaar met een klein scheetje van de zon?
      Of hebben we het hier over ongeveer 9OOx wat er op Hiroshima plofte en heeft dat effect op de aarde?

      Ik heb geen enkelband maar dit soort nieuwsberichten maakt mij in elk geval wel een beetje angstig.
      Zonder verdere duiding kan ik dit niet bevatten.

      Ik heb zelf ook twee hondjes dus nu kom t het wel erg dichtbij allemaal

      2
      3
  • Hosselen is ook een vak zegt:

   Ze is zo oud dat ze al heel veel moeilijke periodes achter de rug heeft en de rest van de moeilijke periodes moeten nog komen.
   Wat een zeikinterview.

   21
   1
  • Willem zegt:

   Zijn dochter Melissa, Melisje, heeft ooit een van haar eigen hondjes vermoord. Ze heeft het arme beestje uit haar handen laten vallen toen ze te druk was met haar mobieltje. En nu heeft ze weer van die krengen die haar ‘kindjes’ zijn… misselijkmakend lelijk stuk vreten.

   24
   3
 1. Anti Alles zegt:

  Rachel is samen met Patty Patty Patty in de race wie het oudste en lelijkste veenlijk van Nederland is. Tot nu toe gaat het aardig gelijk op.

  29
  9
 2. Willem zegt:

  Die Klaas, beroepscrimineel eerste klas, kiest gewoon eieren voor zijn geld. Liever met een stuk uitgedroogd leer op de bank en zeker zijn van je natje en je droogje dan weer een blond opgespoten mokkel zonder enig vermogen. Klaasje heeft nogal wat strafzaken in het vooruitzicht. Kampers be like…

  26
  0
  • Toeval bestaat niet. zegt:

   Klaas haalt eerst de zilvervloot helemaal leeg. Net als Barry van Suijdam het kapitaal van Sonja Bakker nu ‘beheerd’.

   Al die vrouwen zijn zo ontzettend naïef maar wel een grote bek hebben over emancipatie en gelijkheid enzo. Maar brains hebben ze niet.

   26
   0
  • Scarfase zegt:

   Hij was toch uitgetrapt door Ex blonde mokkel? Paar dagen later heeft hij gratis kaartjes voor niet uitverkocht concert gekregen en meneer had dezelfde avond nog onderdak.

   1
   0
 3. Fan van Roddelpraat zegt:

  Ach Rachel valt nu eenmaal op dit soort mannen. Kijkmaar naar het verleden. Marco Eijk. Kijk maar eens naar een foto van deze man en wie lijkt er op hem?

  3
  0
 4. Piet zegt:

  Wist u dat Pietje al de hele dag van slag is door de verandering van de tijd?

  En dan liggen mensen hier in de straat al in bed, wat dus 24 uur geleden nog 9 uur zou zijn geweest.

  Wist u dat je hiermee de kans op een beroerte verhoogd?

  1
  4
  • Timmy zegt:

   Goed druk om maken helpt nog beter. Je ritme een uurtje verschuiven niet echt. In het vervolg het uurtje misschien opsplitsen in elke maand je wekker 10 min. verstellen. Ik predik al jaren onsuccesvol voor afschaffing van die begin industrieel tijdperk nonsens van zomer en wintertijd. Nou ben ik oud en leef met de seizoenen zo het hoort. Pure luxe…zonder gigantisch achterwerk. Ja straks als het tijd wordt om weer luiers te gaan dragen.

   2
   2
   • Piet zegt:

    Ze lullen al jaren in het Europees parlement hierover, maar er gebeurd niks helaas.

    Ik heb door mijn onderneming veel vrijheid, en kan daardoor gelukkig een beetje op de oude voet blijven voortleven. Ik doe dan altijd per dag, 5 min de boel opschuiven, en begin hier de 2de dag mee.

    1
    3
 5. Hazesfan zegt:

  Ze heeft een afkeer van normale partners.
  Nog wat feitjes over Rachel met haar voorkeur voor foute types.
  Haar grootste liefde was ooit Marco Eijk,een beruchte Rotterdamse crimineel die al jong geliquideert is.
  Dat Hazes op haar 15 de,al in bed kroop met haar,was normaalste zaak van de wereld voor haar.
  Paar jaar geleden kwam ze weer in het nieuws met Mike,ook een eerdere jeugdliefde .
  Shownieuws dook erop dat er verschillende aanklachten wegens oplichting tegen Mike liepen door partners.
  Nu weer verkering met Klaas,er zit nog een kogelgat in hem,het is immers zon goede vent.Dom rocheltje.

  6
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.