Rachel Hazes verdrietig

De weduwe van de grootste volkszanger van het land ooit (niet in lengte) is verdrietig. Vandalen/belhamels/tuig hebben het Lego poppetje van André van de Dam in Amsterdam gejat. En nu houden we van een geintje, maar van Hazes blijf je af.

Dus heb jij dit Lego mannetje voor de lol gepikt. Breng hem terug.

13 reacties op “Rachel Hazes verdrietig

 1. Damslaper zegt:

  Relax.

  Dit is een Nieuwjaarsstunt.
  Komt vanzelf terug.
  Zitten een stel Groningse Boeren achter en dit is hun vorm van humor.

  Een paar jaar geleden had dit volk al het logo aan de muur van het Olympisch Stadion ontvreemd.
  Die kwam weer ongeschonden terug, dus ontspan en maak je niet druk.

  30
  3
  • Vledder zegt:

   Hahaha, al die dronken boeren toch.
   Een stel boeren uit Drenthe heeft er ook een handje van hoor, ze hadden al eerder de “All You Need Is Love”-caravan gekidnapt en daarna het 1400 kg wegende kunstwerk De Stier uit Apeldoorn (een dikke stier dus) en ook een keertje het beeld “Kos met de Snor” uit het Land van Ooit, ze hebben Dinosaurussen uit een dino-tuin in Zwolle meegenomen en later een keertje een complete F104 Starfighter uit Museum Vliegbasis Deelen.

   Zou mij niet verbazen als André Senior in Vledder een oliebol staat te eten.

   14
   3
 2. Gordon Tonggenot zegt:

  Ik ben erg zenuwachtig na alle commotie van de laatste dagen, en nu dit weer. Ik zit hier non stop geniepige stinkwinden te laten. Chemische reacties op basis van insuline en rotte eieren. Wie wil er komen ruiken? De eerste krijgt van mij een tongzoen.

  3
  31
 3. Dwight zegt:

  Van Hazes blijf je af? Want? Een proleet met een matig muzikaal talent met een voorkeur voor te jonge meisjes die niet genoeg van zijn gezin hield om te stoppen met zich dood te drinken.

  8
  8
 4. Hals zegt:

  Wij vermoeden dat het opgeruimd werd. Dus het verzoek voor en aan Rachel is haar kinderspeelgoed niet te laten slingeren. En neem ook eens een biertje op de bank thuis daar heb je ook een wc dan loopt het niet langs de broekspijpen naar beneden.

  8
  5
 5. Roggel Hazus zegt:

  Op het nieuws ‘dan zal er een nieuw beeld bekostigd worden door Roggel’.. nou.. eigenlijk door Dre zelf.. ze leeft in de tijd van Asterix en Obelix: Kannix, Wilnix en Doetnix, behalve teren op de zak van.. stom wijf

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.