Quinty Trustfull: Ouwe konijnen doen het prima op de treurbuis

Kwintitrustvol, zoals Jan Roos haar altijd noemt, komt nogal gewaagd uit de hoek. Volgens de presentatrice van Koffietijd hoeft ze niet voor haar baantje te vrezen nu ze de 50 aantikt. Oude vrouwen doen het namelijk erg goed op de tv, aldus de oude vrouw van op tv.

“Loretta en ik zijn vrouwen die weten wat het leven kan brengen, we hebben dingen meegemaakt. Ja, ik tik de 50 aan, net als Vivian en Pernille, die op de andere dagen presenteren. Als ik om me heen kijk, zie ik dat juist dames die enigszins op leeftijd zijn het heel goed doen op tv. Anita Witzier, Astrid Joosten, Linda de Mol – dat noem ik inspiratiebronnen. Bij CNN zijn ook de nieuwspresentatoren allemaal wat ouder.”

Ontslag

Meestal als iemand zegt heel zeker van zijn baan te zijn kan die binnen no time een ontslagbrief verwachten. Dus Kwintitrustvol staat binnenkort gewoon weer om een uur of vijf een bierie in te schenken voor haar man en oud-voetballer Orlando Trustfull met wie ze samen influencer Moise Trustfull heeft gebakken.

3 reacties op “Quinty Trustfull: Ouwe konijnen doen het prima op de treurbuis

  1. Bert zegt:

    Ook als je de 70 aantikt zoals Patty en Paaij kun je het nog goed doen op TV. Wel met wat hulpmiddelen natuurlijk op advies van ome Gordon….

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.