Uit eerste hand

Presentatrice Celine Huijsmans houdt van getrouwde mannen

Celine_Huijsman

Presentatrice Celine Huijsmans houdt van getrouwde mannen en helpt verschillende relaties om zeep. Op het moment heeft ze een relatie met Tim Müller. Iemand die bij de productie van het programma Kamp van Koningsbrugge werkte.

Celine doet mee aan de VIP-editie van het programma die vanaf 13 oktober op televisie te zien is. Op een plek zoals dit zou je niet denken verliefd te worden, maar schijnbaar is het Celine toch gelukt. De affaire tussen haar en productie-Tim duurde een aantal maanden.

Tim was op vakantie met vrouw en kind toen zijn vrouw achter de affaire kwam middels berichtjes die hij van Celine ontving. Eenmaal terug van vakantie vertrokken vrouw en kind naar de moeder van de vrouw en stonden binnen mum van tijd persoonlijke spullen van Celine al in zijn huis.

Juicechannel maakte deze zaak bekend en schreef over de vakantie: “Zijn vrouw heeft hier namelijk berichtjes gelezen tussen hem en Celine en is zo achter de affaire gekomen. Onderweg terug naar Nederland heeft hij zijn vrouw samen met hun kind bij haar moeder afgezet.”

“Volgens onze bronnen hebben Celine en de inmiddels ex van Tim elkaar nog nooit gesproken en hebben Celine en Tim op dit moment een relatie”, aldus Juicechannel. Maar wat blijkt? Dit is niet de eerste keer dat Celine een relatie om zeep heeft geholpen. “Wij horen dat ze vaker met een man is gegaan die op dat moment al een gezin thuis had zitten…” Het roddelkanaal ontving hier verschillende berichten over.

Al getuigd dit van weinig klasse… Celientje mag er best wezen hoor! Tijd om in haar dm te sliden, dus. ?Maak je niet druk dat zij inmiddels een relatie heeft, dat doet zij namelijk ook niet.

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties