Instagram

Hoe gaat het nu met Juultje Tieleman?

Juultje is een schijtwijf - Juultje Tieleman wil niet meer mooi zijn

Het is alweer een tijdje geleden dat we het over haar hadden. Het werd daarom tijd om de vraag te stellen: ‘hoe gaat het nu met Juultje Tieleman?’

Voor zover wij weten is ze nog steeds happy in love met Koen van de Bankzitters. En dat is knap, want wie had ooit gedacht dat ze het zo lang zouden volhouden? Meestal was mevrouw al onderweg naar de volgende lelijke influencer. Wel is er overigens zeer weinig van hun samen te vinden. Hmm…?

Daarnaast heeft ze mee gedaan met Expeditie Robinson. Dat is momenteel ook nog op Videoland te bekijken. Hierdoor was ook goed te zien hoe onze Juul er echt uitziet.

En het laatste nieuwtje wat we over haar brachten was het feit dat ze in een studio gevonden was. Was het niet zo dat ze muziek ging maken? We hebben er (helaas) nog steeds niks van gehoord. Hoe zou dat zitten?

Ik de tussentijd komen we wel een foto tegen van Juul in een heel straks een kort wit pakje. Je vraag je af wat je hiermee moet en of je hierin de supermarkt in loopt om boodschappen te doen. In ieder geval staat het wel leuk op Instagram.

https://www.instagram.com/p/CjdW2eBNE8i/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties