Juultje Tieleman gaat de studio in

Juultje Tieleman gaat de studio in. Ze deelt een foto op Instagram waar op te zien is dat ze met een microfoon staat.

Maar wat gaat ze doen? Dat is de grote vraag. Is er iemand die enig idee heeft?

Waarschijnlijk wordt het een soort: “yo, yo, yo ik ben Juultje.” Al lijkt dat wel heel erg op Jan’s rap

34 reacties op “Juultje Tieleman gaat de studio in

  • Roos het vieze vette trieste overspelige alcoholvarken zegt:

   Ik ben 45 jaar en heb drie kinderen. Ik ben een smerige overspelige viespeuk, die aan jonge vrouwen voorstellen doet om ze 2 uur lang te willen likken. Ondnks dat ik een vriendin heb. Verder ben ik megadik ongezond en een zware alcoholist.

   8
   7
   • Floris Weyers zegt:

    Roos je bent een onbehoorlijke vlegel, een notoire vreemdganger en drankorgel. Als gesjeesd journalist schrijf je stukjes die men niet eens in weekend en privé zou plaatsen. Gebruik die donaties voor een detox kuur, charlatan.

    7
    5
 1. AAN DE LEUGENDETECTOR MET DON DE JONG & OKKE VEILBRIEF 🤥😨 zegt:

  Blijft toch een smerige stelletje die YouTubers. Gisteren had je die leugendetector met Don de Jong. We konden toen vragen indienen bij mister Tegeldepot. Ik de vraag of Don (ook) op mannen valt. Maar denk je dat die vraag gesteld werd? NEIN.

  4
  3
 2. Rogierillio Tuur zegt:

  Wat kan mij die Juultje Debielenman schelen? Ik wil beelden zien hoe een dronken Billy Dans met het vuur in de ogen zijn vrouwtje achterna zit.

  6
  1
 3. Jantje Tieteman zegt:

  Wat ben ik blij dat ome Jan laatst de foto’s van Juultje Tieteman liet zien zonder filters. Ze ziet eruit als de doorsnee jonge moeder van aan de overkant. Ik snap nu ook waarom ze met trui aan in de zomer loopt. Ze is behoorlijk gezet.

  10
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.