PowNed wil niet alleen je belastinggeld..

Weesie Powned

Ze willen nu ook dat je meedoet met hun laatste bezopen idee, het investeren in NFT’s. Dat zijn Non-Fungible Tokens, oftewel digitale kunst en originele versies van virale video’s. En daar koop je dan aandelen in een certificaat van. Snap je het nog? Nou ja, PowNed (Publieke Omroep) vraagt om je poen te beleggen in hun NFT’s. Dat lijkt me toch geen taak van de NPO.

Ze doen er ook niet stiekem over. Er staat: “NFT’s staan dus op de blockchain, net zoals je gefaalde crypto-investeringen. Maar deze keer ben jij er op tijd bij, voor de lancering!” Ze maken je dus warm om dit keer wel geld te verdienen met je belegging. Kan die walgelijke man niet gewoon eens behoorlijke radio en televisie gaan maken?

13 reacties op “PowNed wil niet alleen je belastinggeld..

 1. Jan met de lange achternaam zegt:

  Zou dit niet gewoon een vroege 1 april grap zijn waar jullie nu met open ogen intrappen?

  Zo niet, kansloze actie weer van die walgelijke man. Bluegh!

  8
  0
 2. DrTosti zegt:

  Het wordt tijd dat men kan beslissen of men wel npo1/2/3 wilt zien…het kijk en luistergeld zal enkel moeten worden betaald als men het ook echt in het pakket wilt hebben. Er worden miljoenen over de balk gesmeten….de Peblieke Omroep moet herzien worden en meer naar kwaliteit gaan…het is nu enkel kwantiteit. De kijkcijfers zijn belachelijk laag.
  Jan Roos, je hebt het met het handelsverdrag betreft Ukraine weten te realiseren, je kunt het ook met de NPO! Op naar 400K handetekeningen en de politiek moet er mee aan de slag. Het is klaar!

  5
  1
 3. Timmy zegt:

  Niets nieuws nft handel. Pure speculatie. Nul toegevoegde waarde voor de mensheid dan boefjes die prijzen manipuleren en zo betalingen doen en slecht voor het milieu. Ja sommigen mogen een beetje maken om er meer in te lokken om te camoufleren en leeg te trekken. Dus ja die walgelijke man laat je er geld in stoppen. Niet om jouw rijk te maken maar voor zijn eigen zakken. Walgelijke man en zijn walgelijke vriendjes gaan je niet rijk maken. Zit ze niet in het DNA. Ze ruiken geld. Jouw geld.

  2
  0
 4. Dirk Zwolsman zegt:

  Ik wil eigenlijk alleen belasting betalen voor de dingen die ik afneem. Ik ben wel solidair met mensen die meer hulp en voorzieningen afnemen, ik zal ze geen strobreed in de weg leggen.
  Maar zelf wil ik niet meer betalen voor NPO, Speciaal Onderwijs, Rollators en uitkopen van boeren tbv uitbreiding van de luchtvaart.

  2
  0
 5. De prustser Jan Roos zegt:

  Ik wil ook van alles
  Iedere week je 5 euries
  En als je die niet hebt steel het van je omaatje of zo.
  En leg bij oma tevens een briefje neer met instructies doorsnijden van polsen.

  1
  4
 6. Mark R. zegt:

  Weer wat geleerd. Powned neemt z’n educatieve taken wel heel erg serieus. Straks is heel Nederland miljoenair en valt er voor mij niks meer te naaien.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.