Weesie (walgelijke man) officieel gestoord

Je kan van die ordinaire poenschepper zeggen wat je wil, maar die walgelijke man toont nu aan dat ie echt gek begint te worden. Op Twitter laat hij de wereld weten dat ie net zijn eerste NFT heeft gekocht. Iets met een hype en iets met dat ze een schatje is. Waar gaat dit over?

Nou, je kan dan met cryptomunten kunst aankopen. En het geval van Weesie dit tekeningetje hieronder. En er wordt goudgeld betaald voor sommig werk. Maar wat kan het hem rotten, zijn poen is namelijk via de NPO regelrecht uit onze zakken gejat. Hij veegt zijn zure hol nog af met biljetten van 50. Maar je bent toch gek als je dit soort onzin op de socials gooit.

8 reacties op “Weesie (walgelijke man) officieel gestoord

 1. Dootje Weesi zegt:

  Pff die foto heeft Dootje Weesi iets teveel gerookt?
  Ziet er niet echt gezond uit. Gaat hij het tijdelijke voor het eeuwige verwisselen?

  11
  0
 2. Angie Hart zegt:

  Reacties op het artikel? Ik zie alleen maar idioten die Jan en Dennis uitschelden! Wat een niveau! Voor al die haters, hier is een Scoop: er zit een Escape knop op je phone of lappie! Ben je gelijk van Jan en Dennis af. Gebruik je ‘m niet, hou dan je commentaar voor je! Dank je!

  5
  0
 3. Bipolaire cokejunk zegt:

  Dominique Weesie toch wel de meest walgelijke man uit het Nederlandse TV landschap! Deze man heeft totaal geen talent. Ik heb hem een tijd pownews zien presenteren. Ik heb nog nooit een slechtere presentator gezien. De man heeft het charisma van een kurk. Geen uitstraling geen warmte.

  Deze man kan simpelweg niks behalve belastingcenten achterover drukken. Dat hij als een Mussolini bij Powned regeert zegt eigenlijk al genoeg. Hopelijk stopt die zender snel!

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.