PowNed (k*tomroep) wil Fidan Ekiz

fidan-ekiz

Dominique Weesie (walgelijke man) heeft weer eens een leuk ideetje. Hij wil Fidan Ekiz een contract aanbieden bij zijn k*tomroep zodat zij samen met Rutger Castricum Op1 kan presenteren. Onze Dennie werd er nog uitgeflikkerd daar omdat ze geen vaste contracten meer wilden, maar voor Fidan wordt blijkbaar een uitzondering gemaakt.

Ze is er nog over aan het nadenken. Ik (Jan), ken Fidan redelijk goed. Het is een integere eerlijke vrouw met haar hart op de tong. Die heeft niks in dat gekkenhuis te zoeken. Die is met een paar weken vertrokken als ze ziet hoe het in die toko eraan toe gaat. Maar goed, we horen het wel. Ik zeg: niet doen!

19 reacties op “PowNed (k*tomroep) wil Fidan Ekiz

 1. Robbie zegt:

  Kijk zelf vrij weinig tv hoor, alleen word men nu niet doodgegooid met zogenaamde praatprogramma’s??? Volgens mij is er werkelijk een overkill aan praatprogramma’s op tv…………..

  10
  0
 2. Co Jenevo zegt:

  Zeg me wieee dan? Zeg me wieee dan?
  Fidan, Fidan, Fidan!

  Sorry, was een binnenpretje richting personal trainer, Yucel Fidan.
  Moet ik ook weer oppakken nu ik ’t zo opschrijf.
  Goeie inzichten krijg ik hier.

  6
  7
 3. Goed Fatsoen zegt:

  Fidan is een topper. Heel graag terug op de buis! Schandelijk hoe zij er wegens het ventileren van een niet-linkse mening uitgeflikkerd is bij de Vooravond. En wat een amateuristisch propagandaprogramma is dat Jihad & Perkament wat er voor in de plaats is gekomen! Het lijkt wel of de NPO steeds extremistischer wordt.

  9
  0
 4. Vera(de zaad container van Dominique walgelijke man Weesie) zegt:

  Daar moet je niet willen werken bij zo’n walgelijke man. Maar misschien kan Fidan is langskomen voor een heerlijk kwartetje met Dominique, Annemieke en mij.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.