PowNed behaalt nieuw dieptepunt: ‘verslaggever tongt met OnlyFans-fenomeen Blogmama!’

PowNed behaalt nieuw dieptepunt: 'verslaggever tongt met OnlyFans-fenomeen Blogmama!'

PowNed behaalt nieuw dieptepunt: ‘verslaggever tongt met OnlyFans-fenomeen Blogmama’. Hoe verschrikkelijk laag zijn ze gezakt? Het is toch niet meer bij te houden. De items worden telkens al slechter, maar deze video bevat een uiterste wanhoopsdaad om de kijkcijfers omhoog te krikken.

PowNed behaalt nieuw dieptepunt

Het item an sich is al werkelijk verschrikkelijk. De hele bedoeling van de video is om bij ‘Blogmama’ op bezoek te gaan. Je weet wel, die vrouw die denkt dat ze dertig jaar jonger is dan ze eigenlijk is en al meerdere keren duidelijk heeft gemaakt een relatie met Dennis Schouten te willen beginnen.

Blogmama zoekt jongen van 25 jaar

Gelukkig is het alweer een tijdje geleden dat we haar op TikTok gehoord hebben over Dennis, maar dat komt waarschijnlijk omdat ze iemand van 25 jaar zoekt en Dennis die limiet dus al is overschreden. In de video van die k*t omroep benoemd ze ook vaker dan zes keer dat ze een jongen van 25 jaar zoekt om een open relatie mee te beginnen. Jongetjes van Nederland, opgelet: ze wil ook wel graag met je vrienden spelen.

Wanhoopsdaad

Laten we vooropstellen dat wij ook wel eens wanhoopsdaden hebben verricht om de kijkcijfers omhoog te krikken, maar meestal is het uitnodigen van een vreselijke Floris Wyers al genoeg. Laten we het verder maar niet gaan hebben over die ordinaire Mallorca-serie, want daar wil ik nooit meer aan herinnerd worden. Deze verslaggever van PowNed besluit Blogmama gewoon op de man af te vragen of zij hem wil zoenen. Godsammekrake…