Poes Jessie Maya dood

En nou geen flauwe grappen aub! De poes van Jessie Maya is overleden na een ritje in de droogmolen. De schoonmaakster had de machine aangezet terwijl Loki erin zat. Heel verdrietig voor Jessie, want ze is gek op poezen.

De transformer is ontroostbaar. Namens Roddelpraat willen we haar veel sterkte wensen. *slikt opmerking over droge poes in*

25 reacties op “Poes Jessie Maya dood

 1. Jeroen met poep aan zijn schoen uuhpoes zegt:

  Niet het een of het ander. Maar je heet Jeroen. Wilt graag een meisje worden.
  Dan flikker je er 50k tegenaan om een kunstmatige Jessie poes te krijgen.
  Ben je eindelijk meisje, pleur je je vol met tattoos waardoor je weer een Jeroen lijkt.

  40
  2
 2. Omgebouwde kerels zegt:

  Dit zijn allemaal mannen die vrouwenkleding dragen: Anika van der Loo, Mona Sabajo, Kathy Pinas, Beckie Boss, Lindsey Mone, Renate Suriman, Chantal is je zaak hè, Roxanne Markus en haar battyboy Naftaly vieze lelijke Molukker, Hind Hakki is geboren als jongetje en haar biseksuele ex is Bart Jonkman uit Tilburg ook genaamd rapper Just B Just Gay, rapper Just B is ook een kinderverkrachter en kindermoordenaar die samen met rapper G-no een meisje van 2 jaar wilde doden in opdracht van Anika van der Loo uit Tilburg. En deze mensen hebben 0fux gevraagd om die vrouw en haar kind jaren lang te lasteren met onzin verhalen.

  1
  13
   • Kweetniet zegt:

    Schoonmakers en katten zijn geen vriendjes. Ik wil niets insinueren, maar toch wel. Een kat gaat niet liggen op natte was. En droge was zet je geen droger voor aan. Wel weer mooi voor huilie huilie content die geen normaal mens behoefte voelt te delen.

    6
    2
 3. Clubber Lang zegt:

  Jaja ontzettend vervelend!
  Maar als dierenbezitter hoor je ook iedere keer als je dat ding aanzet even te kijken of er geen dier in geklommen is. Ook de hulp. Zelf veroorzaakt dus.

  5
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.