Peter Gillis wordt uitgelachen om goedkope winactie: ‘slechtste ooit’

Peter Gillis wordt uitgelachen om goedkope winactie: 'slechtste ooit'

Peter Gillis wordt uitgelachen om goedkope winactie. Op Instagram deelt hij de actie, maar de beelden zijn ontzettend slecht bewerkt. Misschien had hij beter Marc van der Linden om advies kunnen vragen. Die had tenslotte een prachtige foto bewerkt met de Engelse koningin.

Prachtige prijs

Op Instagram plaatst Peter Gillis een winactie: “Win een unieke VIP-overnachting in een omgetoverde Peter Gillis mobilehome op Vakantiepark Prinsenmeer mét meet & greet en natuurlijk een klein rondje in de Rolls-Royce.✨ In de mobilehome ligt mijn biografie voor je klaar, hangt een badjas in de badkamer en drink je in de ochtend koffie uit een foxwilde mok…” Wauw, dit wil toch iedereen hebben?!

Slecht beoordeeld

Allereerst worden zijn parken ontzettend slecht beoordeeld en laat de hygiëne vaak nog het een en ander te wensen over. Heb je dan eindelijk toch een goed huisje te pakken? Dan zou het zomaar kunnen dat het zich tussen de arbeidsmigranten bevindt die hier illegaal gehuisvest zijn.

Peter Gillis wordt uitgelachen om goedkope winactie

Maar wat deze winactie vooral een lachertje maakt, is het feit dat het fotoshop werk in zijn post bijzonder slecht is. Volgers reageren dan ook kritisch en lacherig op zijn post: “Petertje, als ik jou was zou ik ff iemand anders zoeken die jou fotoshop verzorgt. Me neefje van 3 kan dit nog beter.” Een ander weet er zelfs een leuk grapje van te maken: “Bijna niet te zien hè dat het er in gemonteerd is. Knap hoe ze dat doen tegenwoordig.” Maar ene Ward kiest voor de serieuze noot: “Misschien de slechtste Photoshop reeks die ik ooit gezien heb.”