Televisie

Peter Gillis tovert zichzelf om tot kermisattractie

Peter Gillis tovert zichzelf om tot kermisattractie

Peter Gillis tovert zichzelf om tot kermisattractie. Dat Peter Gillis een populair persoon in de media is, is voor veel mensen geen raadsel meer, maar de beste man doet het nu zo goed dat zelfs zijn opnames voor Massa is Kassa volop bekeken worden door de fans. Het wordt zelfs een soort kermisattractie gemaakt door Petertje. Gisteren was Petertje samen met zijn nieuwe liefde Wendy van Hout in Maastricht te vinden. Hier leek het hem een goed idee om een groot publiek aan te trekken. 

Peter Gillis tovert zichzelf om tot kermisattractie voor Massa is Kassa

Peter Gillis komt met veel bombarie Maastricht binnen samen met zijn nieuwe liefde voor de opnames van Massa is Kassa. Blijkbaar vindt hij het een goed idee om alle aandacht van iedereen te trekken voordat hij kan beginnen met de opnames. Op de video die hieronder staat is duidelijk te horen dat Gillis keihard muziek aan heeft staan voordat hij wat gaat doen. 

Blijkbaar vindt Peter het heerlijk om in het middelpunt van de aandacht te staan. Als je weer zo’n golddigger als vriendin hebt, weet je natuurlijk dat die dat geweldig vindt, maar Peter vindt het blijkbaar ook niet zo erg. Ze hebben de muziek in de auto zo hard staan dat het net een kermis als je aan komen rijden…

De cijfers liegen er niet om

Als je kijkt hoe Petertje Maastricht binnen komt rijden, lijkt het erop dat hij helemaal niet door heeft hoe zijn reality soap nou eigenlijk scoort. Het blijkt namelijk dat door de haat rondom Gillis veel kijkers geen behoefte meer hebben om naar hem te kijken. Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa zonder Nicol Kremers is nu namelijk al geen succes. De kans is groot dat de rest van het seizoen dan ook niet zo goed gaat scoren.

Nog geen reacties