Uit eerste hand

André Hazes deelt ongewenste details met België

André Hazes deelt ongewenste details met België

André Hazes deelt ongewenste details met België. Nu André Hazes ook in België door probeert te breken, is hij hier ook steeds meer te horen. Op de radio in België vond hij het een goed idee om wat ongewenste details te delen over zijn s*ksleven. Het is nooit verstandig om met André Hazes te gaan praten over zijn leven in bed, maar de Belgische radioshow vond het wel een goed idee om dit te doen. 

André Hazes deelt ongewenste details met België: Zijn grootste afknapper

In de Belgische ochtendshow Goedemorgen Morgen hadden ze de enige echte André Hazes op bezoek. Hier vroegen ze hem wat hij de grootste afknapper vindt, waarna hij een aantal ongewenste details vertelde over zijn relatie met Monique. Zo zegt hij: ‘Na een nacht slapen vind ik de adem heel vies’. Hierbij omschrijft hij de geur van ochtendadem als een ‘dode vogel’. Het is niet helemaal duidelijk wiens adem hij precies bedoelt, maar volgens mij zat niemand hierop te wachten. 

Hierna zegt hij ook: ‘Eigenlijk vind ik s*ks in de ochtend helemaal niet relaxed, want als je dat dan doet, ben je beide de koppen aan het wegdraaien. Dan is het leuke er wel een beetje vanaf toch’. Nu heeft België toch weer een ongewenst detail over Hazes gehoord. Het is maar de vraag of dit hem goed gaat doen qua populariteit in België. 

André Hazes probeert nog een poging in België 

Dat André Hazes dit soort details met België deelt, houdt alleen maar in dat hij zijn carrière in België een beetje wilt pushen. Hij was hier nog niet heel populair, maar hij probeert nu wel door te breken in België. Waarschijnlijk is dit ook zijn doel door op de radio te komen in België. Verder is er niet echt een reden waarom dit een goed idee voor hem is.

Nog geen reacties