Uit eerste hand

Glennis Grace en Lil’ Kleine samen op het politiebureau

Glennis Grace en Lil’ Kleine samen op het politiebureau

Glennis Grace en Lil’ Kleine samen op het politiebureau. Glennis Grace is na het welbekende incident in de Jumbo direct opgepakt en naar het politiebureau gebracht na een hele tijd. Tijdens haar interview bij Andy van der Meijde in de auto heeft ze hier meer over verteld. Zo heeft ze het een en ander verteld over haar taakstraf en hoe het was op het politiebureau. Ook heeft ze hier verteld dat ze hier een bekende is tegengekomen. 

Glennis Grace en Lil’ Kleine samen op het politiebureau: Twee bekende criminelen

Glennis Grace was meegenomen naar het politiebureau door de politie en is op haar weg door het bureau heen een bekende tegengekomen. Zo zegt ze dat ze hier Lil’ Kleine heeft gezien, die weer op de terugweg was uit het bureau. Het zal niemand verbazen als deze twee wel vaker op het politiebureau te vinden zijn. Ze zijn allebei niet altijd even lekker bezig. 

Glennis Grace vindt het heel normaal om mensen die gewoon rustig aan het werken zijn in de Jumbo te mishandelen en Lil’ Kleine vindt het normaal om het hoofd van zijn vriendin tussen een auto te werken. Het is wel bijzonder dat de twee elkaar tegenkomen op precies hetzelfde moment op het politiebureau. 

Glennis Grace op een begraafplaats

Glennis Grace heeft nu een flinke taakstraf gekregen na het incident, waar ze nog steeds mee bezig is. Ze heeft tijdens haar interview met Andy verteld dat ze dit 3 keer in de week voor 6 uur lang doet. In haar woorden: ‘Ik doe nu een beetje mee met de normale mensen’. Deze tijd met de taakstraf heeft ze doorgebracht op een begraafplaats. Waarschijnlijk is ze het geluid op een begraafplaats wel gewend, want het is hier net zo stil als het publiek bij een concert van haar.

Nog geen reacties