Televisie

Shownieuws presentatoren zijn betrapt tijdens een feestje

Shownieuws presentatoren zijn betrapt tijdens een feestje

Twee shownieuws presentatoren zijn betrapt tijdens een feestje. Ze waren samen ‘de daad’ aan het uitvoeren in een kast, tijdens een feestje van Shownieuws. Dit is niet iets wat één keer gebeurd is, want het is dus al vaker voorgekomen dat er een presentator betrapt werd tijdens een feestje van Shownieuws. Het is al duidelijk om welke gevallen het gaat en er gaan dus best veel van dit soort verhalen over ze rond…

Shownieuws presentatoren zijn betrapt tijdens een feestje: In de kast

De presentatoren waar het om gaat, zijn Manuel van der Bos en Tooske Ragas. De twee blijken al vaker dit soort dingen met elkaar en met anderen te doen tijdens feestjes. Bij Manuel is het zelfs zo erg dat hij al een keer eerder betrapt is, maar het nog een keer een poging geeft. Dit is echt een hele verstandige keuze van hem. 

Ze zijn in een kast betrapt door een schoonmaakster die nog bezig was met schoonmaken tijdens het feestje. Het ging om een personeelsfeestje waar ze dit deden. Dit houdt dus in dat ze samen tijdens een personeelsfeestje naar een kast zijn gegaan om ‘de daad’ uit te voeren… Hoe kom je er ook bij?

Dit is niet de eerste keer

Het erge is dat dit niet de eerste keer is. Bij Tooske Ragas is het zo erg dat ze hier al een bijnaam voor heeft gekregen. Zo wordt ze in het team Dooske genoemd. Het komt niet zomaar voor dat je zo genoemd wordt door je collega’s. Airen Mylene heeft dit naar buiten gebracht tijdens een uitzending bij Radio 538. Blijkbaar vond ze het een goed idee om dit met heel de wereld te delen over haar collega’s. Ze heeft alleen gezegd dat meerdere functies binnen het programma het met elkaar gedaan hebben, maar Dooske en Manuel zijn toevallig betrapt. 

Nog geen reacties