Entertainment

Peter Gillis reageert op uitstel boek Nicol Kremers: ‘Ik wil wél een boek’

peter en nicol

Nicol Kremers beloofde om met een boek te komen over haar turbulente relatie met haar ex Peter Gillis. Ze heeft besloten om de publicatie van dit boek uit te stellen. Peter heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws.

Nicol Kremers in behandeling voor PTSS

Nicol Kremers en Peter Gillis stonden onlangs tegenover elkaar in de rechtbank. Toch heeft dit een hele slecht nasleep voor Nicol. “Wij merken dat alles gewoon heel veel impact heeft op de gemoedsrust van Nicol”, vertelt haar manager. “Het is nu belangrijk om zoveel mogelijk rust te creëren in haar leven.”

Daarom heeft Nicol besloten om haar boek over Peter Gillis, waarin ze schokkende verhalen zou delen over haar relatie met hem, uit te stellen. “Nicol wordt door het boek geconfronteerd met haar verleden. Ook het weerzien met Peter in de rechtbank heeft haar geen goed gedaan. Nicol gaat opnieuw in behandeling vanwege haar posttraumatische stressstoornis. Als ze weer sterk in haar schoenen staat zien we wel verder.”

Of dit boek er ooit wél zou komen, dat kan niemand eigen met zekerheid zeggen. “Het kan ook mogelijk zijn dat Nicol na haar behandeling besluit het verleden met rust te laten en naar de toekomst te kijken”, vertelt haar manager. “Het belangrijkste is dat zij weer goed in haar vel komt te zitten.”

Peter Gillis reageert op uitstel boek Nicol Kremers: ‘Ik wil wél een boek’

“Het levert meer gezeik op dan dat het knaken oplevert”, voorspelt Rob Goossens aan tafel bij RTL Boulevard. Er gingen speculaties rond dat Nicol nog helemaal niet aan het boek zou zijn begonnen, maar dat blijkt niet waar te zijn. Er zou zeker al het één en ander geschreven zijn. Mocht Nicolleke nog proeflezers nodig hebben, dan houden wij ons graag aanbevolen.

Het zou er in ieder geval niks mee te maken hebben dat ze het boek niet durft uit te brengen door haar ex. De rechtszaak die Peter Gillis heeft aangespannen tegen haar staat hier, volgens haar management, helemaal los van.

Peter Gillis reageert voor het eerst op het nieuws dat het boek, waar veel schokkende dingen over hem in zullen komen te staan, er voor nu nog niet gaat komen. “Ja, ik lees het vanmorgen op internet”, begint Peter. “Dus ja, ik zou het niet weten. Er staat in dat ze na de rechtszaak een hoop emotionele moeite had. Zou kunnen. Als zij dat boek niet uitbrengt, dat moet ze allemaal zelf weten. Ik ben met m’n eigen leven bezig en heb het druk zat met mezelf. Maar ik wil wel een boek met waarheden, vooral als het over mij gaat. Waarom dat het er nu niet komt, ik weet het niet.”

8 reacties

Floris Wyers

alles kan kapot

Peter G

Je kan nog altijd mijn kookboek kopen voor de sinterklaas of kerst

Peter Gillis

Loopt nie goed af!! Dat kan ik jullie allemaal garanderen!

Wally

Waarom brengt het worstebroodsnolleke niet gewoon een fotoboek uit.

OkselFarter

Ik vroeg mij al af of er nog nieuws was over Gillis vs Kremers

Vieze Joop

Zijn er ook spuitflimjes van die chick. Vraag het voor een vriend

Natnek

Tuijgh van de richel

Gabelstaplerfürher Henk

Kan die bolle lezen dan ?