Peter Gillis pakt auto van Nicol Kremers af

Peter Gillis pakt auto van Nicol Kremers af

Peter Gillis pakt auto van Nicol Kremers af. Eerder moest ze al de Mercedes 360 inleveren, maar ook de roze Fiat 500 krijgt ze niet meer. Vorige maand leek het erop dat Nicolleke een de Fiat van Peter had gekregen, maar die auto staat nu bij Peter op de oprit.

Roze Fiat 500

Vijf weken geleden kreeg Nicol Kremers een roze Fiat 500 van Peter Gillis. Op social media werd de auto uitgebreid gepresenteerd. Zowel Nicol als het autobedrijf die de auto verkocht deelden uitvoerig foto’s van de aankoop. Duidelijk werd dat Peter ook onderdeel was van deze ‘overeenkomst’.

Niet in goede harmonie uit elkaar

Daarna duurde het nog een hele tijd voordat de auto daadwerkelijk afgerekend en opgehaald werd. Peter en Nicol waren toch niet in zulke goede harmonie uit elkaar gegaan als dat ze in eerste instantie wel beweerden. Inmiddels is de auto wel weg bij het autobedrijf, maar blijkbaar niet in het bezit van Kremers.

Peter Gillis pakt auto van Nicol Kremers af

Een bron van RealityFBI liet weten: “ik ben net voorbij Peter Gillis gereden. Die roze auto van Nicol stond daar op zijn terrein.” Ondersteund door een foto kunnen we er niet omheen: de Fiat is toch echt in het bezit van Nicolleke. “Nicol was zelf niet aanwezig. Waarschijnlijk heeft Peter zelf de auto gekocht”, voegt RealityFBI eraan toe.

Peter Gillis pakt auto van Nicol Kremers af
Peter Gillis pakt auto van Nicol Kremers af 3