Televisie

Peter Gillis ook gespot met nieuwe liefde

Peter Gillis ook gespot met nieuwe liefde

Peter Gillis ook gespot met nieuwe liefde. Dat laat onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer weten via haar verhaal op Instagram. Hij werd in Maastricht gespot met zijn nieuwe vlam die toevallig wel heel erg veel op Nicol Kremers lijkt.

Nicol Kremers en haar nieuwe vlam

Inmiddels is het een klein weekje geleden dat Peter Gillis officieel bekend maakte dat hij en Nicol Kremers uit elkaar waren. Dat zijn ze eigenlijk al een tijdje en wij lieten dat een maand geleden ook al aan de rest van Nederland weten, maar nu komt ook meteen al naar buiten dat beiden een nieuwe vlam hebben gevonden.

Peter Gillis ook gespot met nieuwe liefde

Eerder bleek al dat Nicol Kremers een nieuwe liefde heeft die zichzelf Mike Maaskant noemt, maar nu heeft ook Petertje iemand anders gevonden om zijn bed ‘s nachts mee te delen. Yv Cold schrijft op Instagram: “Ook Peter Gillis heeft een nieuwe liefde. Althans… een spion heeft het mij verzekerd; dit is echt 100% Peter Gillis. Hij liep vandaag hand in hand met een meid door het centrum van Maastricht. Toevallig lijkt zijn nieuwe vriendin een beetje op Nicolleke, maar ze was het niet.”

Het nieuwe seizoen van Massa Is Kassa

Yvonne Coldeweijer denkt zelfs dat we de nieuwe liefde van Peter Gillis gaan zien in het volgende seizoen van Massa Is Kassa. Ze schrijft: “De kans is groot dat we zijn nieuwe vriendin gaan zien in het nieuwe seizoen van Massa Is Kassa.” De grote vraag is alleen wel of dat nieuwe seizoen er überhaupt gaat komen, want de kijkcijfers blijken zeer hard achteruit te lopen.

Nog geen reacties