Entertainment

Peter Gillis over ontslag bij SBS: ‘John de Mol is heel stellig’

peter gillis

Peter Gillis heeft heel wat op zijn kerfstok. We zijn inmiddels allemaal wel bekend met zijn acties. Toch lijkt het er op dat hij denkt dat hij onverwoestbaar is, dat niemand hem wat kan maken. Hij gelooft dan ook absoluut niet dat hij ontslagen zal worden bij SBS, ondanks de dingen die hij doet.

De acties van Peter Gillis

Peter Gillis doet alles wat hij niet laten kan. Hij sloeg zijn ex Nicol Kremers bont en blauw, heeft mensen illegaal in dienst en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hij heeft in ieder geval veel boetes op zijn naam staan en rechtszaken die over hem gaan. Petertje is geen onbekende meer bij de politie in ieder geval. Toch lijken zijn acties – nog – geen consequenties te hebben. De biograaf van de familie Meiland, Jan Dijkgraaf, denkt dat zijn acties binnenkort wel eens tot zijn ontslag kunnen gaan leiden. ‘Wedden dat Talpa Massa is Kassa half november van de buis haalt vanwege dat boek?’, schreef hij. Hierbij doelt hij op het boek dat Nicol Kremers zal gaan uitbrengen over haar leven met Peter en alle heftige dingen die er zijn gebeurd. Maar Peter denkt daar helemaal anders over.

Peter Gillis over ontslag bij SBS: ‘John de Mol is heel stellig’

Peter Gillis denkt namelijk niet dat hij binnenkort ontslagen zal worden bij SBS. “John de Mol is heel stelling erin: ‘Peter hè, zolang als je niet veroordeeld bent, gaan we gewoon lekker door'”, vertelde hij. Hij lijkt nog helemaal niet klaar te zijn om van de buis gehaald te worden, maar inmiddels zijn de mensen er wel een beetje klaar mee. Hij leest in ieder geval niet alle kritiek, hij vindt het wel prima wat mensen allemaal schrijven. “Ik weet zelf het beste hoe het allemaal zit en daar hou ik m’n eigen gewoon aan vast.”

Wij kunnen ons echter niet voorstellen dat Petertje niet een beetje zenuwachtig is voor het boek van Nicolleke. Als we haar mogen geloven zal er een flinke doofpot opengetrokken worden. Peter wil het boek dan ook eerst lezen, voordat deze gepubliceerd zal aan worden. Hij zal hiervoor een kort geding aanspannen. “Dat ik toch dingen ga lezen, zodat er geen leugens in staan.” Zijn het echt leugens Peter, of dingen waarvan jij niet wilt dat ze naar buiten komen?

24 reacties

Sjon jr

Volgens mij is het simpel te verklaren. Het gaat niet goed met lineaire tv, en dus ook niet met SBS. Massa is kassa wordt vooralsnog goed bekeken en is tevens een van de weinige programma’s die bij Johnny boy scoort. Zo lang er maar voldoende mensen blijven kijken, zal deze pad niet van de beeldbuis verdwijnen.

John de Mol

Rectificatie: Peter, ook al word je veroordeeld, je blijft op de buis! Ik wil namelijk niet ontvoerd en mishandeld worden…

Boyd

Wat is dit voor een gestapo hier dat mijn reacties moeten worden goedgekeurd

Mw. Nolle

Loop niet goed af….

Boyd

Ze hadden allebei moeten stoppen na hun hoogtepunt. Voor die pappie was dat na seizoen 1, voor die gebruiker was dat na BB.

Nu gaan ze zo beiden ten onder omdat ze vrouwen en/of kinderen (laten) misbruiken

Peer

Hebben ze al wel eens een teeser op de pielemuis van Petertje gezet?

Oos Kesbeke

Als ik tegen mijn personeel zou doen zoals de heer Gillis doet. Dan hadden ze allang een blik augurken in mijn arie getrapt

Rachid hangtiet

Wholla! Peter is haram!

Bram (non-binair)

Hoi mijn naam is Bram en vroeger smeerde mijn moeder str0nt tussen mijn boterham.

Ricardo Pusaka

Als hij Gillis ontslaat komen wij in Actie

Roetmop piet

In afwachting van goedkeuring ???

Rob Jetten

Zijn hier nog leuke mannen voor een spannende date?

Stefano K

Joh, er kijken toch ook mensen naar jullie. Qua inhoud, komt er bij beide weinig uit. Zogenaamde satire, om je achter te verschuilen.

Peter G

Net weer 2 nieuwe seizoenen massa is kassa opgenomen en de kerst special

Gabelstaplerfürher Henk

waar moeten de “menschjes” met een geestelijke beperking dan naar kijken ?
De npo is alleen voor linkse, non binaire plantevreters met lijm allergie.
En de rest is #pulp .
Daarom heeft der Franzel Bauer ook bestaansrecht….#minderbegaaft.

Stefano K

Sjon R ; nee, wel meer programma’s lopen goed : – vandaag inside, lang leve de liefde, en zo nog wel die voor lineaire tv goed scoren. NPO heeft juist slechtere kijkcijfers.

Peter Gillis

@John de Mol John! Je bent van harte welkom in de bijkeuken op één van m’n witte stoelen. Als je wilt mag je ook een rondje op de scooter!

Mark Gillis

Pa code rood! Code rood pa ik heb mijzelf weer bevuild kunde gij dn Richard efkes sturen om mij weer schoon te krijgen.

Gerard

Ja

Mohammed

Ik ben Mar0kaan, stelen is mijn baan, als politie komt heeft Mar0kaan niks gedaan.

Petertje

Hoorde dat er een reality show voor terug komt

Grad van Wesenbeeck

vanuit de katholieke hemel, beste deal ooit, hij zet mijn aardse koninkrijk voort!

Natnek

Het zal niet lang meer duren eer hij de consequenties gaat ondervinden van het hebben van een vet hart.

Jan Doedel

Woordblind:
“John de Mol is heel STELLING erin”.
“voordat deze gepubliceerd zal AAN worden”.