Entertainment

André Hazes begint aan nieuw hoofdstuk: ‘Look a like van Sarah’

andre hazes look a like sarah van soelen

André Hazes heeft het zichzelf heel erg moeilijk gemaakt de afgelopen jaren. Lekker vrouwhoppen, haalde hij meer grammen door zijn neus dan de gemiddelde mens en verloor hij zichzelf compleet in de drank. Hij begint nu aan een nieuw hoofdstuk en daar doet een oplettende volger een bijzondere onthulling.

De ‘nieuwe’ André Hazes

André Hazes heeft besloten om – voor de zoveelste keer – opnieuw te beginnen. Dit keer gaat hij het écht anders doen! Met zijn carrière, zijn relatie met Monique Westenberg, de band met zijn zoon, hij heeft het roer volledig omgegooid. Deze ‘nieuwe André’, laat hij maar al te graag aan de wereld zien.

Zijn relatie met Monique Westenberg werd altijd al groot uitgemeten in de media, het was hét onderwerp van gesprek aan de keukentafel. Zijn ze samen of niet? Heeft André een ander? Gaan ze trouwen? Toch weer uit elkaar? Je weet het nooit met die twee. Inmiddels lijkt het goed met ze te gaan en zijn ze samen. In plaats van je relatie dan weg van de media te houden, omdat dit in het verleden meerdere malen fout is gegaan, blijven ze het ons door de neus boren dat ze het gezellig hebben met z’n tweeën. Maar toch begint André aan een heel nieuw hoofdstuk en doet dit, zonder Monique.

André Hazes begint aan nieuw hoofdstuk: ‘Look a like van Sarah’

André Hazes en Monique Westenberg wonen niet samen. De twee kunnen het namelijk niet 24/7 met elkaar volhouden, dat is hen inmiddels ook wel duidelijk geworden. Toch zou André haar wel een aanzoek willen doen. Monique woont nog in haar gigantische villa en heeft André een stulpje gekocht in Wilnis. Hij laat via Instagram zien hoe zijn woning er van binnen uitziet, waar een volger een bijzondere ontdekking doet.

André zet zijn deur open voor het publiek en laat met alle liefde zijn interieur zien aan zijn volgers. Van kleurrijke bloemen, tot blauwe banken, een stoel die lijkt op een teddybeer, bij André kan het allemaal. Maar een volger maakt een bijzondere opmerking, waar wij het eigenlijk wel mee eens zijn.

We kennen allemaal Sarah van Soelen, Sarasoel, hoe je haar ook wil noemen. De jongere dame bij wie André terecht kon in een moeilijke periode. Hij werd daar thuis heel goed opgevangen en er werd goed voor hem gezorgd. Natuurlijk hield deze relatie absoluut geen stand en waar Sarah absoluut niet meer geassocieerd wil worden met de zanger, kan ze het in interviews nergens anders over hebben. Toch lijken André en Sarah nog steeds overeenkomsten te hebben, namelijk hun interieur! ‘Het interieur is wel een beetje de look a like van Sarah’, schrijft een volger onder de ‘housetour’ van André en we geven haar zeker geen ongelijk. Heeft André zijn Sarasoel nog steeds in zijn gedachten?

View post on Instagram
 

17 reacties

Arie

Damn worden jullie betaald om reclame te maken voor deze talentloze aambei ?

Bram (non-binair)

Bram is een non-binaire naam..net zoals Kees in flodder.

Mw. Nolle

Hemeltje lief, wat een talentloze jongeman is het toch. Jammer dat zijn moeder nooit abortus heeft overwogen.

Roks

Weer een nieuw hoofdstuk in zijn eigen droomwereld zeker. Volgens zijn serie consumeerde hij dagelijks en jarenlang: meerdere flessen v en de nodige lijntjes. Onmogelijk met dat kleine dunne lijfje.

Harry Nak

Afgelopen zaterdag mocht hij op radio 2 live wat liedjes zingen.
Vraag me niet waarom want normaal draaien ze alleen af en toe de echte Andre Hazes en niet dat juniortje.

Maar slecht joh.

Verkoopman Bram

Op welk nieuw hoofdstuk doelt hij? Het hoofdstuk dat hij zijn concerten niet vol krijgt. En dus maar zijn kaarten aan het dumpen is bij koopjedeal enz?

Bigblackcocksmatter

Maak je over Sarah maar geen zorgen, die heeft sinds kort een behoorlijke Ghanese paling te verwerken.

Schelle kees

Die Sarah wil ik best een jeukende muts geven.

Roxeanne

Blijft een vervelend joch . Vroeger thuis wou hij ook altijd al de aandacht hebben

Boudewijn de Groot

Hij is al net zo’n zak als zijn vader

Fiets

Kan maar een ding bedenken waarom al die wijven toch maar steeds met deze luchtfietser willen pamperen. Roem en poen.

Jade Annaaaaaaaaa

Spaart u ook zegeltjes? Bonuskaart of airmiles?

Boze Rachid

Wollah ik ben boos

Floris Wyers

Ik begin nu toch echt kakmisselijk te worden van die hazesclan

Thomas B. (Chiel)

Ideale vrouw en bakt heel de dag poffertjes.

Natnek

Wat een oude v€rlepte kop heeft die hazes. Echt genetisch afval.

Rachel

Hij moet mij nog wel betalen hoor!