Televisie

Peter Gillis’ Massa Is Kassa van televisie gehaald

Peter Gillis' Massa Is Kassa van televisie gehaald

Peter Gillis‘ Massa Is Kassa van televisie gehaald. Het lijkt erop dat SBS6 toch de keuze heeft gemaakt om de agressieve crimineel niet meer uit te zenden. Waar het programma gisteren te zien had moeten zijn, werd nu ineens iets anders uitgezonden.

Helder moment binnen Talpa?

Ja, hoor! Zou het dan eindelijk zo zijn dat Petertje van de buis geschrapt is? Heeft iemand binnen Talpa eindelijk een helder moment gehad en bedacht dat het goed is om de man even niet uit te zenden? Het lijkt er wel op.

Peter Gillis’ Massa Is Kassa van televisie gehaald

Gisteren had Peter Gillis’ Massa Is Kassa uitgezonden moeten worden. Een bron laat ons weten dat er iets anders op de televisie verscheen. Ze vertelt: “Peter Gillis’ Massa Is Kassa geschrapt? Vanavond (nu) zou herhaling zijn, maar in plaats daarvan is de herhaling van Ministars.”

Beter laat dan nooit

Ministars is overigens een programma dat vrijdagavond nog onwijs geflopt was. Waarom zou je daar dan een herhaling van willen uitzenden? Omdat Massa Is Kassa opgevuld moest worden. Het zou toch top zijn als er nu bedacht wordt om de man te schrappen. Beter laat dan nooit zou ik dan willen zeggen.

Nog geen reacties