Uit eerste hand

Ex van Dennis Schouten maakt hem zwart op TikTok

Ex van Dennis Schouten maakt hem zwart op TikTok

Ex van Dennis Schouten maakt hem zwart op TikTok. Ze plaatst een video waarin ze vertelt over de relatie die ze een weekje met hem had. Volgens haar was het een vreselijke relatie. Ze vergeet alleen even te vertellen dat ze Dennis een paar maanden geleden nog berichten stuurde.

Getraumatiseerd ex-vriendinnetje

Één van de vele getraumatiseerde ex-vriendinnetjes van Dennis plaatste een video op TikTok om aandacht te vragen. Ze jankt in de video voornamelijk over de relatie die ze een weekje met Dennis had toen ze zeventien jaar was. Volgens haar was het verschrikkelijk. Nu is dat niet heel verrassend, want dat is ook hoe ik me een relatie met Dennis zou voorstellen.

Ex van Dennis Schouten maakt hem zwart op TikTok

Ze begint de in video: “Mijn relatie met Dennis zie ik absoluut niet terug als een leuke periode en in deze TikTok ga ik jullie vertellen waarom. Toen hij me voor het eerst een berichtje stuurde via Instagram was hij super aardig en kwam hij over als een oprechte leuke jongen. Ik was op dat moment zeventien jaar oud en het feit dat iemand die zoveel ouder was oprecht interesse in mij toonde vond ik op dat moment heel interessant. Toen ik ook nog eens te horen kreeg dat hij een reporter was, vond ik dat ook wel tof, dus ik besloot om op zijn berichtjes in te gaan.” Stiekem vond ze het dus wel leuk dat Dennis een semi BN’ertje was. Golddigger? En dat terwijl er bij Dennis niks te halen valt.

‘Gemeen en toxic vriendje’

Vervolgens legt ze uit dat het directeurtje plotseling omsloeg: “Uiteindelijk liepen onze dates uit tot een relatie, maar in een klap sloeg de lieve Dennis om tot een gemeen en toxic vriendje. Toen we net twee dagen een relatie hadden, nodigde hij mij uit om mee te gaan naar zijn opnames van zijn programma RoddelPraat.” Ja, gezellig was dat, joh!

Respectloos

Waarschijnlijk had ze het programma nog nooit eerder gezien óf was ze even vergeten hoe het programma in zijn werking ging, want het satiren ging niet aan haar voorbij. Ze zegt hierover: “Zonder dat te vermelden begon hij mij hierin op een respectloze manier belachelijk te maken. Ook vond hij het niet erg hoe zijn 45-jarige collega seksueel getinte grappen over mij maakte… Ik weet nog dat hij daar helemaal niks over zei en zelfs meelachte. Ik voelde me op dat moment daardoor echt heel erg onveilig.” Daarvoor mijn excuses. Ik bedoel daar natuurlijk helemaal niets mee…

‘Veel te oude ventjes’

Natasja stelt zichzelf nu al op als de heldin het jaar 2023, want de reden dat ze de video maakte is om ‘anderen te helpen’. “Ik heb deze video dus ook alleen maar gemaakt om jonge meisjes te waarschuwen voor dit soort zielige, veel te oude ventjes”, aldus Natas. Nee, ze had natuurlijk gewoon aandacht nodig. Bij deze heeft ze die gekregen, dus gefeliciteerd.

Wees gewaarschuwd

Ze sluit af met een waarschuwing: “Pas op met veel oudere jongens. Veel oudere jongens die benaderen meestal hele jonge meiden, omdat ze in hun eigen leeftijdscategorie niemand kunnen krijgen. Of omdat ze gewoon helemaal psycho zijn.” Nou, nou, nou… Dennis Schouten is inderdaad een geval apart waar je liever geen relatie mee krijgt, maar om nou alle ‘oudere jongens’ over een kam te scheren… Ik zou mezelf omschrijven als een zeer gepassioneerde oudere jongen die anders helemaal niet zo gek in de bovenkamer is, hoor…

Komende week gaan wij het hier nog over hebben in de nieuwste uitzending van RoddelPraat. We zien jullie daar aanstaande woensdag om 18:00 graag terug!

[sc name=”ex_dennis_schouten_tiktok”][/sc]

Nog geen reacties