Entertainment

Peter Gillis in de rechtbank: “De daders worden altijd gepakt”

Peter Gillis in de rechtbank

Peter Gillis in de rechtbank, maar dit keer niet voor zichzelf. Als Petertje niet bezig is met zijn arbeidsmigranten, zit hij wel weer om een andere reden in de rechtbank. Dit keer omdat zijn zoon in 2021 al overvallen is. Peter en Mark (de zoon van peter), waren daarom vanmiddag in de rechtbank. Peter was dus in Den Bosch om zijn zoon te ondersteunen tijdens de rechtszaak tegen de overvallers. Hij zet dan ook op Instagram: “De daders worden altijd gepakt”.

De brute overval op Mark Gillis, de zoon van peter

De brute overal op Mark Gillis vond al plaats in november 2021, maar de rechtbank is er nu pas mee aan de slag gegaan. De zoon van Peter zou gewurgd zijn tot zijn laatste adem. Terwijl hij gewurgd werd, hebben de twee andere overvallers lopen in slaan op Mark. Ze hebben de beste Mark ook bewerkt met een taser terwijl ze bezig waren met de overval. 

Uiteindelijk hebben ze Mark Gillis vastgebonden met Tiewraps en zijn ze gaan zoeken naar geld. Ze hebben vooral horloges en dure zonnebrillen meegenomen om toch iets van waarde mee te kunnen nemen. Volgens Mark maakt hem dit allemaal niet uit, maar gaat de rechtszaak vooral om de emotionele schade die hij er aan overgehouden heeft. 

Peter Gillis in de rechtbank voor zijn zoon

Petertje en zijn zoon laten het natuurlijk niet bij de overval zitten. Ze hebben een rechtszaak aangespannen die vandaag dus bezig was. Daarnaast heeft familie Gillis flink geïnvesteerd in de beveiliging in en rondom het huis. Daar een overval plegen is dan nu ook geen goed idee meer. 

Mark Gillis heeft tegenwoordig altijd zijn overvalknop bij zich. Hier kan hij op drukken zodra er weer eens iets gebeurt. Verder hebben ze natuurlijk beveiliging rondom zijn pand lopen en kan hij alles bekijken vanaf de hypermoderne camera’s die ze nu hebben. 

View post on Instagram
 

Nog geen reacties