Mark Gillis ontvangt veel kritiek na foto Peter Gillis: ‘wat ongezond!’

Mark Gillis ontvangt veel kritiek na foto Peter Gillis: 'wat ongezond!'

Mark Gillis ontvangt veel kritiek na foto Peter Gillis. Door een groepsfoto valt op dat zoon Mark er véél slechter aan toe is dan vader Peter. Na de relatiebreuk met Nicol Kremers heeft Peter hard aan zijn lichaam gewerkt en is inmiddels vele kilo’s afgevallen. Dat kan over zoon Mark niet gezegd worden.

Mooie fotoreportage

Op Instagram plaatste Peter Gillis gisteren een groepsfoto en schreef erbij: “Hatseflats!! Fotograaf Friso Keuris is bezig om een mooie nieuwe fotorapportage te maken voor ons. Natuurlijk is de crew van ‘Familie Gillis: Massa is kassa’ hier ook aanwezig. Een plaatje met de hele groep kon dus ook niet ontbreken!💪🏻” Wat een gezelligheid!

Hard aan zichzelf gewerkt

Na de relatiebreuk met Nicol Kremers heeft Peter hard aan zijn lichaam gewerkt. En met succes, want de man is zo’n twintig kilo afgevallen. Zijn zoon Mark Gillis heeft in de tussentijd niet aan zijn lichaam gewerkt en ook dat is duidelijk te zien. Op de gedeelde groepsfoto valt het verschil meteen op en dat ontgaat ook de volgers in de reacties niet.

Mark Gillis ontvangt veel kritiek na foto Peter Gillis

Mark Gillis ontvangt veel kritiek naar aanleiding van een foto die Peter Gillis op Instagram heeft gedeeld. Dat is duidelijk te lezen in de reacties onder de post. Iemand reageert: “Jij bent afgevallen Peter 👏Mark mag er wel is aan beginnen 😂zo dik.” En dat is absoluut niet de enige negatieve reactie. “Markie mark…. wie ben ik maar je bent nog zo jong. Zorg in ieder geval voor een gezond gewicht….. je hebt nu echt een dikke 😡”, reageert een ander. Iemand noemt het zelfs ongezond: “Je ziet het echt goed peter dat je bent afgevallen. Volhouden nu. En Mark mag ook beginnen… Zo jong nog. En eigenlijk ongezond bezig.” Tja… Aan fatshamen doen we natuurlijk niet bij RoddelPraat, maar erg gezond ziet het er inderdaad zeker niet uit.