Patty post een ingewikkeld verhaal

Patty Patty Patty heeft weer eens iets op Insta gezet wat je toch een paar keer moet lezen. Want wat is hier de boodschap? Ten eerste hebben die k*thondjes weer een bericht getikt, wat onmogelijk is met zulke kleine pootjes. Dan gaat het over dat ze geen make-up draagt wat logisch is op een boosterdag. Ook heel vreemd. En dan eindigt het met #noalcohol. Ik ben echt verward.

Want waarom is dat dan logisch? Je krijgt een prik in je arm en daarom draag je geen mascara op je ogen. Hoezo is dat logisch? Stoppen die spuit toch niet in je smoelwerk. Heb je gezopen of zo?

18 reacties op “Patty post een ingewikkeld verhaal

 1. Toni zegt:

  Patty heeft die titel Veenlijk met verve verdiend. Wat een engerd!!
  Wat is hier nou aan de hand?
  Die plastisch chirurg wilde voor de komende tien jaar klaar zijn?
  Is het een Vrijdagmiddag-operatie geweest op de valreep?
  Grote halen snel thuis, je ziet toch dat dat gezicht verkeerd uitelkaar getrokken wordt?
  Misschien dat de botox en de fillers onder die neus nog wat doen maar dat vel in die buitenste ooghoeken zit echt véél te weinig rek meer in!

  Zou die chirurg ook hondenkoppen strak kunnen trekken? Ik vraag dat voor een vriend.

  18
  4
  • Hans zegt:

   Vraag me af hoe beeldig al die mensen uitzien die hier reageren met hun trillende natte vingertjes van opwinding op gore toetsenbordjes die nooit zijn schoongemaakt. Kwijlend met hun geplooide mondjes half open en verrukte rooie oogjes urenlang starend naar het schermpje. Op tafel staat nog een New York Pizza doos met pizza die al half vergaat maar toch nog gegeten moet worden. Want stel dat je zelf moest koken, al die kostbare tijd moet toch gebruikt worden om te bashen en schattige, valse reakties te plaatsen op de diverse Fora. Dat is zo belangrijk!

   9
   18
   • José J. zegt:

    Petty Brard is hier hoor!!!

    Geef ‘r een dik applaus.
    Dank Hans, voor je uitermate bevredigende post. Grote eer dat je even wat van je laat horen.
    Kringen op de glazen salontafel.
    Hoe is het met Antoine?
    Slaapt ie nog steeds op de bank?
    Heb je nog een boekje te koop? Hele garage ligt vol daarmee?
    Happy nieuwjaar s l e t.
    Snuif&champagne. Whoehaha!!

    15
    2
    • Hans zegt:

     Ach, ach…hoe slecht is het ook gesteld met het korte termijn geheugen onder de lieve, lieve mensen hier. Of is het dementie? Kan ook natuurlijk. Was het niet Jan Roos die stomdronken en stotterend de liefde verklaarde aan het zogenaamde “veenlijk” tijdens een uitzending op Clubhouse? Gezien de berichten over Patty op deze site kan ik eigenlijk alleen maar concluderen dat Jan Roos lijdt aan een borderline persoonlijkheidsstoornis. Dyantha Brooks en Mick de Vlieger (zogenaamd beste vriend) lachen Jan Roos overigens gewoon achter zijn rug uit en verachten hem.
     En nee….ik ben Patty niet, maar vond het leuk om toch even te reageren. Dag schatjes, zorg er wel voor dat je wat slaap krijgt en je plakkerige worstenvingertjes wat rust geeft. Dag!

     5
     6
   • Mabel wist de shit zegt:

    Geplooide mondjes? Hou toch op achterlijk veenlijk. Voor jou is geen redding meer mogelijk met dat verlepte muiltje van je. Zullen het ff over een aantal jaren geleden hebben toen je zo laveloos was op een feestje van van Breukhoven in de villa in Wassenaar? Terwijl van Breukhoven zelf met zijn hand in z’n jasje ala Napoleon jou en Gerard Joling uitzwaaide? Toen je zo lam was dat je in de bosjes zat te zeiken? Helemaal van het padje, straalbezopen en doorgesnoven was je toen. Er zijn altijd mensen die weten, en onthouden. Weet je.

    8
    0
   • Hans zegt:

    Hee…Patterdepat…weet je nog..toen je zo lam was op de achterbank van een van Dijk taxi. Je had jezelf helemaal vol gezeken en je wist niet meer wat de voor of achterkant van de tax was. Zonder ook maar enige gene nam je een lijntje en heb je je door een of andere taxi chauffeur laten volblaffen. Gek geworden veenlijk. Ik heb die speciale CD van Connie nog, jij ook?

    2
    0
 2. Partij voor snuivend Nederland zegt:

  We vermoeden dat de aogen nog authentiek zijn maar steken onze hand er niet voor in het vuur. Waarschijnlijk is ze hier op de stoel in slaap gevallen met twee hondjes op haar schouders en een zakkenroller op de achtergrond die op zijn beurt dan weer anaal wordt genomen door Borsato. Maar die verschuilt zich een beetje omdat hij tegenwoordig wat meer in de luwte leeft. Fijn om te zien dat het goed gaat met BNend Nederland.

  8
  0
  • Das Richtiges Kindell zegt:

   Sage es intatsächer nun Nochmahl:
   Ein schlauf angehörter Miskantamplisch ist wieder mal heruber gegangen ohne Rücksichtigkeit damals wiedermal zerum gesturzt. Das kan mann nich vervorwenden und still deshalb ein mannhaäftiger Rewubtgestallt haben.
   One Zweiffel?? Bestimmt!!

   Statt.

   6
   1
 3. Kalibreer Sissy zegt:

  Helaas is mijn oma dementerend en ze zit in een verzorgingstehuis. Ze heeft dezelfde blik in haar ogen. Ik wens Patty, maar meer nog haar man, veel sterkte toe.

  5
  1
 4. Eureka zegt:

  Knap van de wetenschap dat ze met Patty een Lenin2.0 hebben gelanceerd. We zitten te wachten op de versie Lenin3.0. Een versie die waterbestendig is en van een 10 meter plank kan worden geflikkerd.

  2
  0
 5. Gosslip_88 zegt:

  Zonder make up ziet de ggd medewerker of ze wit wegtrekt, met een laag make up zien ze dat niet zo goed. Je hondjes laten ‘schrijven’ komt nogal infantiel over. Ppp hou daarmee op! Zit, lig en wees braaf!

  1
  0
  • Boekhouder v Patty Patty Patty zegt:

   Infantiel? Ondertussen verdienen de hondjes haar levensonderhoud en dure hobbies bij elkaar…infantiel? Nee n verdienmodel….

   1
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.