Uit eerste hand

Patty mengt zich weer in The Voice-zaak

Brrrrrrr, 480 jaar aan ouwe wijven bij elkaar Patty Brard wrokt Lil Kleine

En deze keer voor de slachtoffers. Wat vreemd is, want Patty nam het eerder op voor de daders en haar baas John de Mol. Maar zoals wel vaker wordt er vlug van kant gewisseld als het moeilijk winnen wordt bij je eigen club. We mogen god op onze blote knieën danken dat het geen oorlog is met dit soort types.

Met een plaatje denken dat je opeens deugt, dat is het niveau van onze BN’ers. En het erge is nog, wat wil je hier nou mee zeggen?

https://www.instagram.com/p/CY_lrg8MZvx/?utm_source=ig_web_copy_link

Want nu is er een soort trend gaande dat opeens alle mannen roofdieren zijn die vrouwen aanranden en verkrachten. Dat is natuurlijk niet waar. En als vader van zoons en een dochter wil ik daar wel wat over zeggen. Ten eerste dien je altijd je dochter te beschermen tegen smeerlappen. Omdat er mannen zijn die zich niet aan de regels houden. En je zoons vertellen dat ze dit niet mogen doen is niet afdoende om dit soort gruwelijkheden te voorkomen. Het is namelijk niet zo dat mannen die dit doen vroeger nooit hebben gehoord dat ze met hun poten van dames moeten afblijven als ze dat niet willen. Dat soort kerels doen dat terwijl ze weten dat vrouwen het niet willen en dat het niet mag. Opvoeding is echt niet genoeg om zoiets te voorkomen. Dat is een extreme versimpeling van het probleem. En dat is dan weer onderdeel van het probleem, dit soort simpele figuren.

Nog geen reacties