Uit eerste hand

Erik Dijkstra ook al?

Erik-Dijkstra

Kom op jongens. Ga nou niet achter elke boom een boef zoeken. Erik Dijkstra is een keurige BNN-VARA meneer en die zijn keurig. Die nemen graag anderen de maat. En hoewel Dijkstra uit hetzelfde poepgat als Dennis komt, Glanerbrug, is hij heel snel een grote meneer in Amsterdam en Hilversum geworden. Met praatjes voor 10.

Maar goed, zoals het nu gaat komen er nu overal verhaaltjes bovendrijven na de BNN-VARA docu van BOOS over de smeerpijperij binnen en buiten The Voice. Zijn de meneertjes van de socialistische omroep zelf nou zo netjes? En ik ben geen predikant, dus ze doen maar lekker. Alleen interessant is het wel. De enige erkende misbruiker bij de omroep is Francisco van Jole, maar die mocht zelfs nadat hij dat toegegeven bij de VARA blijven werken.

Oh, een anonieme tipgeefster die haar voormalige minnaar Erik voor de Metoo-bus wil flikkeren. Nu zijn we daar niet zo happig op, want vreemdgaan is toch echt ff wat anders dan met je klauwen ongevraagd aan vrouwen zitten. Toch blijft het altijd raar als moraalridders zelf niet vies van een scheve schaats zijn.

Ja hoor eens, je hebt met hem liggen wippen. Dat wilde jezelf ook. Dat Erik gebruik maakt van zijn bekendheid om dames in de koffer te krijgen is best begrijpelijk, dat doen er wel meer uit dat dorp. *kuch*

Kort, maar krachtig. Ook dat lijkt wel een kwaliteit uit Glanerbrug. Erik heeft dus even onder valse voorwendselen een meisje in zijn kribbe geluld. Maar gelukkig is ie wel altijd serieus met zijn werk bezig. Behalve dan als ie staat te tongen met een ander grietje. Nou ja, kan vast de beste overkomen.

Nog geen reacties