Patty doet noodoproep op coke-Island

Patty Brard ligt weer met d’r poffertjesreet op het witte zand in Ibiza. Maar niet alleen dat: ze combineert dit met wat liefdadigheidswerk. In haar beste Engels doet ze een poeslieve noodoproep aan de ‘people from Ibiza’.

Poesjes te koop, en dit keer bedoelen we echt de diertjes. Kijkt u maar hieronder. “To fly them to Holland is so complicated, so please consider helping us on Ibiza!”, aldus Pat.

41 reacties op “Patty doet noodoproep op coke-Island

 1. Kook televisie zegt:

  Kat is het lekkerst als je er blokjes van maakt en ze donkerbruin bakt. Limoengras erbij, zout, peper en wilde perziken. Vijf uur laten sudderen en dan nog meer inheemse vruchten toevoegen.

  15
  11
 2. Sander Schimmelpenis zegt:

  Ik ben zo klein dat zo’n kat naast mij op een poema zou lijken. Misschien is het wel wat voor mijn maatje Japio Resema. Die schijnt niet zoveel meer bij de poes van vrouwtje kim kotter te mogen komen

  13
  0
 3. Einz, zwei, drei, vier zegt:

  Bij Luv was ze ook meer van de pasjes en minder van de teksten. De pasjes lukken inmiddels ook niet meer met dat Duitse stijve been.

  1
  0
 4. Jan des Bouvrie zegt:

  Het is mij opgevallen dat, ahoewel Nederland 8.8 miljoen vrouwen telt, ik niet 8.8 miljoen keer seks heb gehad. Ik weet niet zeker of dit opzet zo is of dat deze “vrienden” zijn vergeten me te ‘neuken’. Wat het ook is, ik ben het zat. Ik heb een spreadsheet samengesteld van individuen die de afgelopen jaren zijn “vergeten” mij te “neuken”. Na 2 achtereenvolgende overtredingen wordt je naam automatisch gemarkeerd (in het rood) en krijg ik onmiddellijk een melding. Drie achtereenvolgende overtredingen en je kunt een persoonlijke “consultatie” verwachten. Denk na over je handelen.

  0
  0
 5. Natte nachtmerrie zegt:

  Soms is het beter om eerst te denken en dan te doen. Kijk naar Petula, zie de littekens en kom tot de conclusie dat dit niet voor haar van toepassing is. Gewoon plat op je bek van de duikplank gaan en nog niets geleerd hebben.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.