Uit eerste hand

Deze zielen doen mee aan ‘Wie is de Mol?’

Deze zielen doen mee aan ‘Wie is de Mol?’

Gisteravond hebben de kandidaten van dit seizoen van ‘Wie is de Mol?’ zichzelf bekend gemaakt. Wat gaat de tijd toch snel, dit is namelijk alweer het 22e seizoen dat ik niet gevolgd heb. Maar, we zijn de beroerdste niet, en maken voor onze fans graag een lijst van de deelnemers van Wie is de Mol. Van links naar rechts, komt ie:

Glen Faria

Yo yo! MC Fit in tha house! Nederlandse rasta-rapper die deel uitmaakt van Flinke Namen. Ook te herkennen als de vriendelijke versie van Zw..- Akwasi.

Welmoed Sijtsma

Presentatrice die overal heeft gestaan, van het jeugdjournaal tot Goedemorgen Nederland, en nu zit ze bij OP1. Met haar 30 jaar best wel eens een belletje mag geven, al vind ik haar er op sommige foto’s 10 jaar ouder uitzien. Dat krijg je he als je te lang in dergelijke mediaomgevingen ondergedompeld zit.

Thomas van Luyn

Een van de weinige echte Bekende Nederlanders. Dit gezicht kennen we als cabaretier. Of hij grappig is weet ik tot de dag van vandaag eigenlijk niet.

Laetitia Gerards

Lae-kleine-tiet-ia, een of andere operazangeres.

Everon Jackson Hooi

Bal numero 8 op de pooltafel. Beter bekend als Bing van GTST.

Fresia Cousiño Arias

De dame van 1m20 begon ooit bij TMF voor wie die goede oude tijden nog hebben meegemaakt. Nu is ze sportpresentatrice bij ESPN, dat wat eerst FOX heette.

Suzanne Klemann

De Loïs (of de Lane) uit het Loïs Lane-zusterzangeressenduo.

Kim-Lian van der Meij

Actrice, en voor de oldskool Foxkids-generatie: de kids top 20 mevrouw.

Sahil Amar Aïssa

Opvulbn’er van BNNVARA.

Arno Kantelberg

Dat is die gladde hoofdredacteur van de Nederlandse Esquire en National Geographic die wel eens bij RTL Boulevard advies geeft alsof die verstand van zaken heeft.

Hila Noorzai

Q-music DJ-eres die dit seizoen ook een afleveringetje of twee meedeed aan de Slimste Mens.

Nog geen reacties